12-18 Ocak 2015 Haftalık Dizi Reytingleri

Bilemeyiz hem bu dizi ergen dizisi değil çok ağır bi dizi. :)
Biliyorum heralde bende izledim 4 bölüm :)
Ama basroldeki oğlani seven kızlar ayni @Çiğdem- gibi basroldeki icin konuyu bilmeseler dahi açıp izliyolar ve kerem çıkınca ekrana yapısıyorlar :)

öfff bu paramparça nereden çıktı böyle bu dizinin gelmesi 2 diziyide rahatsız ediyor bence

karagül bu yılın reyting bakımından 10 üstü alan tek dizisi gibi birşeydi ama paramparça totelde karagülü geçicek nerdeyse 😱😱😱

kurtlar vadisi pusu ayy karagül yetmiyormus gibi paraparçada başımıza çıktı en azından totelde düşük reytingte olsa 2.sırada oluyorduk şimdi çift haneleri görmezsek 3.sırada kalıcaz gibi:ppp:

vadi ve karagül ne güzel ikisi gidiyordu bu param parça akda kedi gibi nereden ortaya girdi:kizgin:

öfff bu paramparça nereden çıktı böyle bu dizinin gelmesi 2 diziyide rahatsız ediyor bence

karagül bu yılın reyting bakımından 10 üstü alan tek dizisi gibi birşeydi ama paramparça totelde karagülü geçicek nerdeyse 😱😱😱

kurtlar vadisi pusu ayy karagül yetmiyormus gibi paraparçada başımıza çıktı en azından totelde düşük reytingte olsa 2.sırada oluyorduk şimdi çift haneleri görmezsek 3.sırada kalıcaz gibi:ppp:

vadi ve karagül ne güzel ikisi gidiyordu bu param parça akda kedi gibi nereden ortaya girdi:kizgin:
@xemrexxx olaydi " beter ol çirkin :A " derdi ama ben öyle demeyeceğim sana geçmiş olsun :bhr: :bhr: :bhr: Paramparça fahada yukselcekmi acaba :love1:

Karadayima tebrikler.AB,ABC 1 gruplarinda 3 .Totalde gecen haftaya gore 2 basamak dusmus olsun yinede her 3 grupta Ay yapimin tek izlenen dizisi olmus)

Tebriği hakeden 2-3 dizi var;
1-KVP yıllardır zirvede kendi gününde tebrikler
2-Karagül böyle aksiyona heyecana yürek dayanmaz totalin dibidir ama konuus süperdir
3-Yeni ama bir o kadar başarılı bşr dizi ParamParça damga vurmaya gldi bu sene ,rekor kırdı tebrikler

Emeğine sağlık @*YıldırıM*

Tebrikler Karagül ve Paramparça'ya .
Karagül Ab grubunda gerilerde kalmış .
Paramparça'nın Ab oranları çok iyiymiş..

:D:D