Biliyorum heralde bende izledim 4 bölümBilemeyiz hem bu dizi ergen dizisi değil çok ağır bi dizi.![]()
Ama basroldeki oğlani seven kızlar ayni @Çiğdem- gibi basroldeki icin konuyu bilmeseler dahi açıp izliyolar ve kerem çıkınca ekrana yapısıyorlar
Biliyorum heralde bende izledim 4 bölümBilemeyiz hem bu dizi ergen dizisi değil çok ağır bi dizi.![]()
@xemrexxx olaydi " beter ol çirkinöfff bu paramparça nereden çıktı böyle bu dizinin gelmesi 2 diziyide rahatsız ediyor bence
karagül bu yılın reyting bakımından 10 üstü alan tek dizisi gibi birşeydi ama paramparça totelde karagülü geçicek nerdeyse 😱😱😱
kurtlar vadisi pusu ayy karagül yetmiyormus gibi paraparçada başımıza çıktı en azından totelde düşük reytingte olsa 2.sırada oluyorduk şimdi çift haneleri görmezsek 3.sırada kalıcaz gibi
vadi ve karagül ne güzel ikisi gidiyordu bu param parça akda kedi gibi nereden ortaya girdi![]()
turgutttt reyting brakmıcak onalra cnm bu akşam geçicez paramparçayı sokaktakı insanlar bile turgutu konusuyor denk geldim bir iki defa@xemrexxx olaydi " beter ol çirkin" derdi ama ben öyle demeyeceğim sana geçmiş olsun
![]()
![]()
Paramparça fahada yukselcekmi acaba
![]()
Turgutcugumu mu konuşuyorlardı ayy duygulandim simditurgutttt reyting brakmıcak onalra cnm bu akşam geçicez paramparçayı sokaktakı insanlar bile turgutu konusuyor denk geldim bir iki defa![]()
hahaha cnm turgutt ölmeden önce herkesin ağzında cancağazım kelimesi dolasıyorduTurgutcugumu mu konuşuyorlardı ayy duygulandim simdi![]()
![]()
kurtlar vadisi pusu ayy karagül yetmiyormus gibi paraparçada başımıza çıktı en azından totelde düşük reytingte olsa 2.sırada oluyorduk şimdi çift haneleri görmezsek 3.sırada kalıcaz gibi
vadi ve karagül ne güzel ikisi gidiyordu bu param parça akda kedi gibi nereden ortaya girdi![]()