küçük olDUĞUNU KABUL ETMEN DE GÜZEL ŞEYİN :xküçüğünümü kaybettin gülperi) küçükler liginde oynamaman normal küçüğüyle dolaşanların söz hakkı var sadece
küçük olDUĞUNU KABUL ETMEN DE GÜZEL ŞEYİN :xküçüğünümü kaybettin gülperi) küçükler liginde oynamaman normal küçüğüyle dolaşanların söz hakkı var sadece
Yok ya zor ben o sümbülü geçecem ancak banlanırsa(inş)Yazın haftada 1.500 mesaj yazardım, ee hayat işte.Durmak yok sen de Emre'yi geç artık.
Mesajından alıntı yapmasan ne yazdığını göremicekmişim,Arkamdan küfürde ediyor mu?küçüğünümü kaybettin gülperi) küçükler liginde oynamaman normal küçüğüyle dolaşanların söz hakkı var sadece
Yok aga banlanmasın Emre olmadan forum sessizleşiyor iyice.Yok ya zor ben o sümbülü geçecem ancak banlanırsa(inş)
@destere var neyine yetmiyor o şenlendirir ortamıYok aga banlanmasın Emre olmadan forum sessizleşiyor iyice.
Hacivat'da sen olursunKaragözün yanına bir Hacivat lazım.
ne diyorsun sen mel'un bnmle o totoşu bir mi tutuyon görürsün sen banlanmayı yarın@destere var neyine yetmiyor o şenlendirir ortamı
Yarın ne var hayırdır süprizmi yapcan banlanarakne diyorsun sen mel'un bnmle o totoşu bir mi tutuyon görürsün sen banlanmayı yarın
sen banlanacanYarın ne var hayırdır süprizmi yapcan banlanarak
aaa ne hacivatı 😱😱😱 sakalı var onunBak o olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?