Hacı sağol yeni gördüm mesajını
Kendini avutmaya devam et, senin dönemim bitti artık Emre, bitti!ayol ben ozanı geçtim unumu eledim küçükler liginde oynamıyorum artık birkaç kişi ozanı geçsin destere ve sürgünüm gibi fok balığına bularız ortalığı
evet çabalama dönemi bitti artıkın zirvedeyimKendini avutmaya devam et, senin dönemim bitti artık Emre, bitti!
kuru iftira .ss bana iftira atanın beni böyle sev'i yayından kaldırılsın inşallahZaten belliydi amacın o olduğu sürekli vışşş yazmandan @xemrexxx
Valla yazıyoruzya sizin kadar olmasada ilk 5 'teyiz iyi gitmişiz sende sümbülü geçmişsin sümbül bu aralar formdan düştü Meno teyzenin ölümü ona yaramadı yas tutuyo galiba@ABAY_06 Aga iyi mesaj yazmışsın bu hafta açılmaya başladın.Hadi hayırlısı
Sen bu hallere düşcek adammıydın yaVay be dünkü @sokak sanati bile geçiyor artık bizi. ( )
küçüğünümü kaybettin gülperi ) küçükler liginde oynamaman normal küçüğüyle dolaşanların söz hakkı var sadeceayol ben ozanı geçtim unumu eledim küçükler liginde oynamıyorum artık birkaç kişi ozanı geçsin destere ve sürgünüm gibi fok balığına bularız ortalığı
Yazın haftada 1.500 mesaj yazardım, ee hayat işte. Durmak yok sen de Emre'yi geç artık.Valla yazıyoruzya sizin kadar olmasada ilk 5 'teyiz iyi gitmişiz sende sümbülü geçmişsin sümbül bu aralar formdan düştü Meno teyzenin ölümü ona yaramadı yas tutuyo galiba
Sen bu hallere düşcek adammıydın ya