küçük olDUĞUNU KABUL ETMEN DE GÜZEL ŞEYİN :xküçüğünümü kaybettin gülperi ) küçükler liginde oynamaman normal küçüğüyle dolaşanların söz hakkı var sadece
küçük olDUĞUNU KABUL ETMEN DE GÜZEL ŞEYİN :xküçüğünümü kaybettin gülperi ) küçükler liginde oynamaman normal küçüğüyle dolaşanların söz hakkı var sadece
Yok ya zor ben o sümbülü geçecem ancak banlanırsa(inş)Yazın haftada 1.500 mesaj yazardım, ee hayat işte. Durmak yok sen de Emre'yi geç artık.
Mesajından alıntı yapmasan ne yazdığını göremicekmişim,Arkamdan küfürde ediyor mu?küçüğünümü kaybettin gülperi ) küçükler liginde oynamaman normal küçüğüyle dolaşanların söz hakkı var sadece
Yok aga banlanmasın Emre olmadan forum sessizleşiyor iyice.Yok ya zor ben o sümbülü geçecem ancak banlanırsa(inş)
@destere var neyine yetmiyor o şenlendirir ortamıYok aga banlanmasın Emre olmadan forum sessizleşiyor iyice.
Hacivat'da sen olursunKaragözün yanına bir Hacivat lazım.
ne diyorsun sen mel'un bnmle o totoşu bir mi tutuyon görürsün sen banlanmayı yarın@destere var neyine yetmiyor o şenlendirir ortamı
Yarın ne var hayırdır süprizmi yapcan banlanarakne diyorsun sen mel'un bnmle o totoşu bir mi tutuyon görürsün sen banlanmayı yarın
sen banlanacanYarın ne var hayırdır süprizmi yapcan banlanarak
aaa ne hacivatı 😱😱😱 sakalı var onunBak o olur.