Tilki Kıza Tapanlar kulup üyesi her şey beklenir ayollAhaahah öyle bir şey yapamaz rahat ol
Tilki Kıza Tapanlar kulup üyesi her şey beklenir ayollAhaahah öyle bir şey yapamaz rahat ol
Ben engellerim onuTilki Kıza Tapanlar kulup üyesi her şey beklenir ayollBahşişte alır
Aaa ona göre önlemini sen al güvenlik senden sorulurBen engellerim onu
Ben önlemimi aldım zatenAaa ona göre önlemini sen al güvenlik senden sorulur
Aaa tövbe tövbe sonra fesatsın diyorsunuz bana
Böyle okuyunca düşünüyorumda...Sormadan edemicem.Randevuyu ayarlayacam yakında gideriz
Hahha Aaa yanı pess tam hakkınızda o düşünceleri atıyorum ama siz tekrar şüphe düşürüyorsunuzBöyle okuyunca düşünüyorumda...Sormadan edemicem.
Ne o beni mi istemeye geleceksiniz
Böyle okuyunca düşünüyorumda...Sormadan edemicem.
Ne o beni mi istemeye geleceksiniz
Çiğdem'e böyle şeyler söyleme Faruk bey yanlış anlıyor sonraHahha Aaa yanı pess tam hakkınızda o düşünceleri atıyorum ama siz tekrar şüphe düşürüyorsunuz
@eskici e isteyecez inş
Fesatliğini algını hemen çürütmem lazım. Yalandan tam o düşünceleri aklımdan atıcam deme@eskici
Hahha Aaa yalnız konuşmalarımızı okuyunca gerçekten bir çiçek çikolata yaptırmayalım dememişizÇiğdem'e böyle şeyler söyleme Faruk bey yanlış anlıyor sonra
Hep senin yüzündenHahha Aaa yalnız konuşmalarımızı okuyunca gerçekten bir çiçek çikolata yaptırmayalım dememişiz
Aaa biz istemeye gittiğimizi çaktırmayacaktık çikolata almamak için ama @Forumdash hemen olayı açık etti gözü açıkHep senin yüzünden
Şöyle konuşup durma yaAaa biz istemeye gittiğimizi çaktırmayacaktık çikolata almamak için ama @Forumdash hemen olayı açık etti gözü açıkBir çikolata yaptırıcaz artık niyetimizde belli olduna göre
Sen gel ben sana tiramisu ismarlarımAaa biz istemeye gittiğimizi çaktırmayacaktık çikolata almamak için ama @Forumdash hemen olayı açık etti gözü açıkBir çikolata yaptırıcaz artık niyetimizde belli olduna göre
Asıl sen böyle sessiz sesszi karşilık verip durma... Bu ne böyle süpriz yapıcakmiş gibi susutuyorsunŞöyle konuşup durma ya
Sen gel ben sana tiramisu ismarlarım:
Asıl sen böyle sessiz sesszi karşilık verip durma... Bu ne böyle süpriz yapıcakmiş gibi susutuyorsun
Aaa tatlı güzele benziyor beni neşelendirmiş anlamı banada uyuyorŞöyle konuşup durma ya
Sen gel ben sana tiramisu ismarlarım:
Asıl sen böyle sessiz sesszi karşilık verip durma... Bu ne böyle süpriz yapıcakmiş gibi susutuyorsun
Ne sürprizi ya millet yanlış anlamasın diye susturuyorumAaa tatlı güzele benziyor beni neşelendirmiş anlamı banada uyuyor
Tatlılarda karşı taraftan böylesini bulamayız hemen gidelim @eskici
Ne sürprizi ya millet yanlış anlamasın diye susturuyorum
Aaa tamam ben susuyorum sürprizi bozmıyayımSen gel ben sana tiramisu ismarlarım:
Sonuna trip emojisi koy kıs kıs gülen emoji değilNe sürprizi ya millet yanlış anlamasın diye susturuyorum
Körükleme bee sendeAaa tamam ben susuyorum sürprizi bozmıyayım
Aaa tamam ben susuyorum sürprizi bozmıyayım
Kıs kıs gülmek daha güzelSonuna trip emojisi koy kıs kıs gülen emoji değil
Bana ne sordunuz anlamadımEvet @gözlemci yi tuttum fotograflasın kanıtlasın diye inanmıyorsanız ona sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?