Hayır işte önce öyle şimdi böyle deyince şaşırdım
Zaten yanında soyunmazmış heves etmene gerek yok ayollBen kimsenin yanında soyunmam
Hayır işte önce öyle şimdi böyle deyince şaşırdım
Zaten yanında soyunmazmış heves etmene gerek yok ayollBen kimsenin yanında soyunmam
Heves ettiğim falan yok zatenZaten yanında soyunmazmış heves etmene gerek yok ayoll
Aaa bu konuda şu yüzden şey ediyorum sizin geçen ay bir cilveleşme sohbetiniz dönmüştü ondan sonra daha açık konuda çaktırmıyorsunuzHeves ettiğim falan yok zaten
Cilveleşme falan olmamıştı siz olayı saptırmıştınız @destere ile birlikteAaa bu konuda şu yüzden şey ediyorum sizin geçen ay bir cilveleşme sohbetiniz dönmüştü ondan sonra daha açık konuda çaktırmıyorsunuz@Forumdash @destere
Kesin başka yerlerde bulusuyorsunuz artık
Arada bir uğruyorum onların şirketeKesin başka yerlerde bulusuyorsunuz artık
Aaa tövbe zaten sana çaycılık teklif ediyordu oradan şüphelenmiştim 😱😱😱Arada bir uğruyorum onların şirkete
Misafir olarak gidiyorum çaycılıkla işim yokAaa tövbe zaten sana çaycılık teklif ediyordu oradan şüphelenmiştim 😱😱😱
Koskoca Başkan yardımcısın asıl o sana çay hizmeti yapmalı sen oraya gidinceMisafir olarak gidiyorum çaycılıkla işim yok
Yapıyor zaten başımda dört dolanıyorKoskoca Başkan yardımcısın asıl o sana çay hizmeti yapmalı sen oraya gidince
Aaa tövbe tövbe sonra fesatsın diyorsunuz bana
Fesatsın işte niye o şekilde yorumluyorsunAaa tövbe tövbe sonra fesatsın diyorsunuz bana
Hahah Aaa tam sizin hakkında normal düşünücem diyorsun kı Faruk bey etrafımda fır dönüyor kelebek gibiFesatsın işte niye o şekilde yorumluyorsun
Ben önemli bir insanım o yüzden etrafımda dolanıyorHahah Aaa tam sizin hakkında normal düşünücem diyorsun kı Faruk bey etrafımda fır dönüyor kelebek gibi
Aaa belki çaycılık için ikna etmeye çalısıyordur bu önemli insana bulduğu meslekBen önemli bir insanım o yüzden etrafımda dolanıyor
Onu başaramazAaa belki çaycılık için ikna etmeye çalısıyordur bu önemli insana bulduğu meslek
Randevuyu ayarlayacam yakında gideriz
Tilki Kıza haber verip korumalarına bizi dövdürmeyi düşünebilir tedbirli gidelim bol oklava ileRandevuyu ayarlayacam yakında gideriz
Ahaahah öyle bir şey yapamaz rahat olTilki Kıza haber verip korumalarına bizi dövdürmeyi düşünebilir tedbirli gidelim bol oklava ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?