onun sözleri bir iltifat gibiaynen haftasonu dilinden düşmezsiniz kesinn
onun sözleri bir iltifat gibi
Benim zaten namım var, hadsiz.Hayır, ben o konuyu açarak senin nam kazanmanı sağladım.
Ben de ona ayar verdiğim mesajla listeye girmişim korksun benden melun
Evet aynı tarz mesaj bu daAaa bu şey sanırım geçen haftada bu mesajınla vardın geçte olsa bir güldürüde ben atayım demiştim bu haftaya 9 ile 6.sırada olmuşsun bu sayedeGeçte olsa faydamız dokunmuş
Sende performans eksikliği hissedince devreye gireyim dedim
Ben artık bu seviyede yani orta segmentte devam ederimSende performans eksikliği hissedince devreye gireyim dedim
Bayrağı geri al. Tadında bırakayım
Karşılaştık en azındanBen artık bu seviyede yani orta segmentte devam ederimNeyse ben kaçayım iyi geceler
Hahah Aaa evet geçen hafta katkım olmadına üzülmüştüm bu hafta katkım olsun diye tekrar listeye koydum kıyağımı unutma Kel Amca beyEvet aynı tarz mesaj bu da
Teşekkür ederim unutmam bu kıyağını buruşuk teyzeHahah Aaa evet geçen hafta katkım olmadına üzülmüştüm bu hafta katkım olsun diye tekrar listeye koydum kıyağımı unutma Kel Amca bey
1 Çift baston hediye edersin artık ama seninkiler gibi kıytırık olmasınTeşekkür ederim unutmam bu kıyağını buruşuk teyze
Benimkiler her zaman kalitedir ne kıytırığı1 Çift baston hediye edersin artık ama seninkiler gibi kıytırık olmasın
Bana cicili bicili olsun şöyle çiçekli böcekli hatta bulursan sincap desenliBenimkiler her zaman kalitedir ne kıytırığı
Bastondan bahsediyoruz nerden bulayım ben öyle bir şeyBana cicili bicili olsun şöyle çiçekli böcekli hatta bulursan sincap desenli
Hahah Aaa bul işte eskiciler her eşyayı bulurBastondan bahsediyoruz nerden bulayım ben öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?