Aaa doğru ben öyle zengin değilim ama senin eski püskü eşyalarına kanmaz bence Döşek falan vermeye kalkarsınSorun değil bizim işte para çok![]()
![]()
Aaa doğru ben öyle zengin değilim ama senin eski püskü eşyalarına kanmaz bence Döşek falan vermeye kalkarsınSorun değil bizim işte para çok![]()
![]()
Aaa doğru ben öyle zengin değilim ama senin eski püskü eşyalarına kanmaz bence Döşek falan vermeye kalkarsın![]()
![]()
![]()
Ne isterse onu veririz
1.000 €'dan başlayan fiyatlarla
Kolay mı benim gini avrupada okumuş avukat bulmak
Bi arada 1.000 € yaklaşık 4.700 tl ediyor. Taksit seçeneği mevcut tabi.![]()
Ohaaa boşuna paracı avukat demedimNe isterse onu veririz![]()
![]()
Kolay mı benim gini avrupada okumuş avukat bulmak
Bi arada 1.000 € yaklaşık 4.700 tl ediyor. Taksit seçeneği mevcut tabi.![]()
Tamam reyiz ben karşılarım bu fiyatı
Biz işi biliyoruz tabi reyiz
Hakkını veriyorum ben adamın kerizlikle alakası yok
Aaa estafurullah cnmHakkını veriyorum ben adamın kerizlikle alakası yok![]()
![]()
Hakkını veriyorum ben adamın kerizlikle alakası yok![]()
![]()
Türkiye'nin berbat eğitim sistemi ile Almanya'nın imkanı bol ve oturmuş sistemini bir tutuyorsan, sensin o
Türkiye'nin berbat eğitim sistemi ile Almanya'nın imkanı bol ve oturmuş sistemini bir tutuyorsan, sensin o![]()
Aaa beleş yapmıcaksan avukat arkadaş olmanın ne faydası var ayollSen de az değilsin var ya![]()
![]()
Türkiye'nin berbat eğitim sistemi ile Almanya'nın imkanı bol ve oturmuş sistemini bir tutuyorsan, sensin o![]()
İş başka arkadaşlık başka öyle değil mi reyizAaa beleş yapmıcaksan avukat arkadaş olmanın ne faydası var ayoll![]()
![]()
![]()
Biz anlaşırız onla sen merak etme
Para diye kandırıp bir eski hurda verip kaçacaksınBiz anlaşırız onla sen merak etme![]()
![]()
Bizde yanlış olmaz hakkını veririzPara diye kandırıp bir eski hurda verip kaçacaksın![]()
![]()
![]()
Onuda @xemrexxx 10 mesajından 9'unda tüm forumu etkilediği için tüm listeyi fethediyor mübarek.![]()