Olmamış atan ellerin dert görmesin reyizAslında harika ve olmamışı açsan sayfa sayısı 20'yi rahat görürdü de sen bilirsin. Olmamışla protesto ediyorum zaten
Olmamış atan ellerin dert görmesin reyizAslında harika ve olmamışı açsan sayfa sayısı 20'yi rahat görürdü de sen bilirsin. Olmamışla protesto ediyorum zaten
Aslında harika ve olmamışı açsan sayfa sayısı 20'yi rahat görürdü de sen bilirsin. Olmamışla protesto ediyorum zaten
Aaa bu olmamış olayına tavrımı biliyorsunuz siz de vazgeçin ayoll utanmıyormusunuz reel hayatta arkadasına tokat atrmaktan farkı yokOlmamış atan ellerin dert görmesin reyiz
Olmamış atan ellerin dert görmesin reyiz
Ne var, her yoruma katılacak değilim hem bir süre sonra bağımlılık yapıyorAaa bu olmamış olayına tavrımı biliyorsunuz siz de vazgeçin ayoll utanmıyormusunuz reel hayatta arkadasına tokat atrmaktan farkı yok
Gözlüğe oranla tercih ederim gerçi benim gıcık olduğum şey gözlük kafana fırlatıyor gibi ve görüntüsüde gıcıkNe var, her yoruma katılacak değilim hem bir süre sonra bağımlılık yapıyor
Aaa bu olmamış olayına tavrımı biliyorsunuz siz de vazgeçin ayoll utanmıyormusunuz reel hayatta arkadasına tokat atrmaktan farkı yok
Olmamış iyidir rahatlatıyor insanıNe var, her yoruma katılacak değilim hem bir süre sonra bağımlılık yapıyor
Mehmed'te sana attım galiba, fazla sövmemişsindir inş.Gözlüğe oranla tercih ederim gerçi benim gıcık olduğum şey gözlük kafana fırlatıyor gibi ve görüntüsüde gıcık@eskici
Hiç attığını görmedim reyizOlmamış iyidir rahatlatıyor insanı
Nasıl görmedin ya herkese atıyorum benHiç attığını görmedim reyiz
Nasıl görmedin ya herkese atıyorum ben
Aaa gözlük mü atmıştınMehmed'te sana attım galiba, fazla sövmemişsindir inş.
Nalaka
Espri yapma olmamışı yapıştırırım bak
Espri yapma olmamışı yapıştırırım bak
Hahah Aaa o yaşta bir moruğun görme sorunu olur bol bol yakın gözlük uzak gözlük fırlatın gitsin ayollNalaka
Al sana gözlükHahah Aaa o yaşta bir moruğun görme sorunu olur bol bol yakın gözlük uzak gözlük fırlatın gitsin ayoll
Bu forumda yiğit dışında pek gözlük atan yok zaten.Hahah Aaa o yaşta bir moruğun görme sorunu olur bol bol yakın gözlük uzak gözlük fırlatın gitsin ayoll
Bu forumda yiğit dışında pek gözlük atan yok zaten.
Kel Amca beyi korudupuna göre yeğeni falan çıkarsan şaşırmam
Reyiz haklının tarafında olur her zamanKel Amca beyi korudupuna göre yeğeni falan çıkarsan şaşırmam
Sorun değil bizim işte para çok
Sen çok zenginsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?