12 - 18 Haziran 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

O kadar etiket yaparsan herkesi illa ki okurlar. Ayrıca post kasmak demişsin biraz laf gelmiş bana sanki ama bunu hepiniz yapıyorsunuz. Kaç tane cümleniz programla alakalı acaba diye sormak gerek

Hayır senin saçma tezinin sorunu.
Hımm demek öyle.

O kadar etiket yaparsan herkesi illa ki okurlar. Ayrıca post kasmak demişsin biraz laf gelmiş bana sanki ama bunu hepiniz yapıyorsunuz. Kaç tane cümleniz programla alakalı acaba diye sormak gerek

Hımm demek öyle.
Neden bu kadar kötü niyetlisin? Hepimiz post kasıyoruz.. Ancak post kasmayı bilmeyen üyeler oldukça fazla, sohbet ortamından ziyade bir projeyi kaç kişinin okuması önemli bu yüzden. Belki adam çok emek verip bir şey yapıyor ama sohbet ortamı kuramadığı için düşük reyting alıyordu şimdi böyle bir şey yok kaç kişi okuduysa o kadar reyting alıyorsun.. Ayrıca yorumların etkisi sıfır değil yorum hit demek her 100 hit 0.10 reyting getiriyor mesela sana 2 reyting bundan eklendi.

bende dizimedyanın dizisini sıkıştırmak için laciverti almak istiyordum kanalın patronu benim çünkü en kötü reytingli dizi o 0,5 reyting

Hımm demek öyle.
Tamam arkadaşlar biraz sakin olun. Daha 2. haftadan birbirinizin yakasına yapışmanızı istemiyoruz.

Kötü niyetli değilim ki sadece hakkımı arıyorum hepsi bu. Konuyu okuyan derken konuyu görüntüleyen kişiler mi yoksa okuyup yorum yapan kişiler mi kıstas.

Sihirli annem değil o Sihirli Hayatlar Sihirli annemin yeni Adı olan dizi Adalet Peşinde
Sihirli Hayatlar Sihirli annemin ilk Sezonu
Adalet Peşinde final yaptığı sezonu Halkın polisi yazın düşüyor
Olsun çok iyi sonuçlar almış.

Kötü niyetli değilim ki sadece hakkımı arıyorum hepsi bu. Konuyu okuyan derken konuyu görüntüleyen kişiler mi yoksa okuyup yorum yapan kişiler mi kıstas.
Kaç defa anlatacam ya konuyu okuyup yorum yapan kişiler ve toplam hit kıstas. 😱