Yorumun bir önemi yok ya önemli olan kaç kişinin yazdığı
Üstte Deniz'e açıkladım sistemi o mesajdan baksana. .ss
Ben 1-2 fazladan üye bulurum.
Yorumun bir önemi yok ya önemli olan kaç kişinin yazdığı
İyi de çok mantıksız bu o zamanYorumun bir önemi yok ya önemli olan kaç kişinin yazdığı
Ya herşeye kulp bulma be.İyi de çok mantıksız bu o zamanBenim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss
Bulsana merak ettim.Sana da bulayım mı
o diğer yorumda benden geldi unutma @denizz19 çarşamba günü arkadaşlarımla otururkenİyi de çok mantıksız bu o zamanBenim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss
Uğraşamam valla şimdi uyuyacağım gözlerim yorgun sözüm olsun tatil dönüşü bulurumBulsana merak ettim.Ne saçmalıcan acaba.
Bu nasıl bir bakış açısı.İyi de çok mantıksız bu o zamanBenim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss
Ay Deniz bana kulp bulcak çatlayın.Uğraşamam valla şimdi uyuyacağım gözlerim yorgun sözüm olsun tatil dönüşü bulurum
Yalan mı bir dizide 10 kişi oynarsa o 10 kişide yorum atarBu nasıl bir bakış açısı.
Hava atma fazla nazar değdirirsin kendineAy Deniz bana kulp bulcak çatlayın.
Alakası yok. Mesela benim dizimde 6 başrol var 4'ü yorum atıyor.Yalan mı bir dizide 10 kişi oynarsa o 10 kişide yorum atarama bir dizide 4 kişi rol alıyorsa o 4 kişi yorum yazar
Hava atma fazla nazar değdirirsin kendine
O da senin sorununAlakası yok. Mesela benim dizimde 6 başrol var 4'ü yorum atıyor.
Sihirli hayatlar nasıl @Harunnn60 zombi planı işe yaradıHarika gitmişim ya.@Çiğdem- @sokak sanati
Yürüyen Ölülerden sonra 2.olurum diyordum ama 1.olmam sürpriz oldu valla.
@mrt-06 ortalığı süpürmüşüz valla.
Hayır senin saçma tezinin sorunu.O da senin sorunun
Zombi konusu her zaman + reytingtir bunu unutma evlat.Sihirli hayatlar nasıl @Harunnn60 zombi planı işe yaradı
Ne alaka ya benim dizide oynamayan da okuyorİyi de çok mantıksız bu o zamanBenim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?