Komik oldu gerçekten
Laf mı soktun sen reyize yoksa hava mı attınreyiz cevabın merakla bekleniyor @eskici
Cevabımı verdim nasıl kızdı bakBuruşuk lafı nereden çıktı bee
Komik oldu gerçekten
Laf mı soktun sen reyize yoksa hava mı attınreyiz cevabın merakla bekleniyor @eskici
Cevabımı verdim nasıl kızdı bakBuruşuk lafı nereden çıktı bee
Ajda Pekkan'da buruşukluk yok muydu, pardon yanlış hatBuruşuk lafı nereden çıktı bee
Cevabımı verdim nasıl kızdı bak
Ajda Pekkan hepimizden genç ayollAjda Pekkan'da buruşukluk yok muydu, pardon yanlış hat
Sen Ajda Pekkan'ın buruşuk teyzesisinAjda Pekkan hepimizden genç ayollO konuya girersek hiç çıkamayız
Sen Ajda Pekkan'ın buruşuk teyzesisin
Sizin canınız oklava çekmiş gece gece yatmadan süt niyetine için 1 bardakAjda Pekkan'da buruşukluk yok muydu, pardon yanlış hat
Oklavayı nasıl içebiliriz kiSizin canınız oklava çekmiş gece gece yatmadan süt niyetine için 1 bardak
Laf aramızda kimse duymaz bizi buralarda merak etme ayollBana bugün vurmadın ama ben bugün çok dedikodu yaptım bozdun beni de
Ondan şüphem yok zatenLaf aramızda kimse duymaz bizi buralarda merak etme ayoll
Hem bizimkiler dedikodu sayılmaz analiz diyelimOndan şüphem yok zaten
Zaten herkesi de etiketliyoruz kimsenin arkasından konuştuğumuz yokHem bizimkiler dedikodu sayılmaz analiz diyelim
Hahah evet kendi kendimizi ihbar ediyoruz yanı birini dedikodu ediyorsak çocuğu etiket edip ediyoruz güya arkasından çekiştiriyoruzZaten herkesi de etiketliyoruz kimsenin arkasından konuştuğumuz yok
Forumda olmadığı zamanlarda yapıyoruz anında cevap veremiyor işteHahah evet kendi kendimizi ihbar ediyoruz yanı birini dedikodu ediyorsak çocuğu etiket edip ediyoruz güya arkasından çekiştiriyoruz
Bilmezmiyim banada uyguluyorsunuz onuForumda olmadığı zamanlarda yapıyoruz anında cevap veremiyor işte
Herkes birbirine uyguluyor sen de bana uyguluyorsun bazenBilmezmiyim banada uyguluyorsunuz onu
Hahah Aaa evet birazdan destere gelse sen gitsen , seni çekiştiririzHerkes birbirine uyguluyor sen de bana uyguluyorsun bazen
O gelene kadar ikimizde gideriz buradanHahah Aaa evet birazdan destere gelse sen gitsen , seni çekiştiririz
O şimdi dizi falan izliyordur kuşluk saatine gelir neredesiniz derO gelene kadar ikimizde gideriz buradan
O da biraz garip biz gittikten sonra gelip bizi arıyor buradaO şimdi dizi falan izliyordur kuşluk saatine gelir neredesiniz der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?