Kız @vadikızı bu beyefendi 1 sene önce bu ayda bana mesaj çekmiştide özelden. Onun analizini yaptım ona onu diyor1 seneyi devirmişiz kağıt üstünde
Bukadar özel yeter
Niye özelimi deşifre ediyorsun 😱😱
Kız @vadikızı bu beyefendi 1 sene önce bu ayda bana mesaj çekmiştide özelden. Onun analizini yaptım ona onu diyor1 seneyi devirmişiz kağıt üstünde
Bukadar özel yeter
Niye özelimi deşifre ediyorsun 😱😱
Sen başlattın hem çok detay vermedikNiye özelimi deşifre ediyorsun 😱😱
Oyy oyy 1 senemi olmuşş ne güzelll
ayol bana niye özel oluyormuşş
3 kişinin bildiği sır sır değildirSen başlattın hem çok detay vermedik
Yok raydan çıkmış konu.
Odanı daha yeni temizledim yaw ne kirli çamaşırı
Biz konuyu değiştirelimYok raydan çıkmış konu.
susuyorum
Bence biz gidelim artık.Biz konuyu değiştirelimkirli çamaşırları makineye atarız
Biz konuyu değiştirelimkirli çamaşırları makineye atarız
Yaa bebeğim teşekkür ederimBöyle devam et @Thequeer den sonra forumun en kaliteli yeni üyelerindensin bence son dönemde ikiniz şuan aklıma geliyorsunuz kısa sürede uyum sağlayıp sevildiniz
Taplo mu
Öyle tabi reyiz ben dayısıyım onun
Yaa bebeğim teşekkür ederimBende kısa bir süre sonra eski aktifliğime döneceğim inş
Giresunca da taplo sende @Harunnn60 @destere gibi Giresuncaya alışsan iyi olur @eskiciEdirne'den Malatya'ya gidiyordur oVarınca gelir gene
Alışmaya çalışırımGiresunca da taplo sende @Harunnn60 @destere gibi Giresuncaya alışsan iyi olur @eskici
Bu arada Dayım değil @eskici Amcam oluyor @kerem
İnş @Thequeer Sen de bir türlü dönemedin cnm özledik
Hayır yeğenin oluyorum ben 13 sen 50 yaşındasın sonuctaAlışmaya çalışırımsen de benim teyzem oluyorsun o zaman
Bana dayı demedikçe teyzem oluyorsunHayır yeğenin oluyorum ben 13 sen 50 yaşındasın sonucta
Sen amcasın alışman lazımBana dayı demedikçe teyzem oluyorsun
Bu reklamı görünce amcalığa karşı sinirim gidiyor biraz ama bunu görünce dayılık daha iyi diyorumSen amcasın alışman lazım
Hayır yeğenin oluyorum ben 13 sen 50 yaşındasın sonucta
Aa hiç tartışmayalım. Ben 5. kuşaktan torununuz oluyorumAlışmaya çalışırımsen de benim teyzem oluyorsun o zaman
Sen de dede yaptın beni be reyizAa hiç tartışmayalım. Ben 5. kuşaktan torununuz oluyorumGeçen günde huzur evine ziyarete geldim, yaşlılıktan unuttun herhalde @Çiğdem-
Sen de dede yaptın beni be reyiz
Aslında doğru biz 13 oluyorsak Kerem 6-7 yaşlarında ilk okula yeni başlıyorAa hiç tartışmayalım. Ben 5. kuşaktan torununuz oluyorumGeçen günde huzur evine ziyarete geldim, yaşlılıktan unuttun herhalde @Çiğdem-
Güzel bir okul bul yapalımAslında doğru biz 13 oluyorsak Kerem 6-7 yaşlarında ilk okula yeni başlıyorKaydınıda biz yaptıralım çocuğun
Çiğdem'in amcası olduğuna göre başka şans kalmıyor be reyizSen de dede yaptın beni be reyiz
13 yaşındaki neneyle 6-7 yasındaki torun. Annemle erken ergenlik mi yaşadınızAslında doğru biz 13 oluyorsak Kerem 6-7 yaşlarında ilk okula yeni başlıyorKaydınıda biz yaptıralım çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?