12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Mehmet ile Beren uyumu kesinlikle süper olur reytingler tavan yapar her türlü. :D

Hem ikisi de aynı zamanda ara veriyor seneye Ocak'ta birlikte süper bir projeyle ekranlara dönseler süper olur. :):)
niye ocak ? :d hemen eylülde dönsünler. :d

niye ocak ? :D hemen eylülde dönsünler. :D
Ya ne bilim işte biraz yüzlerini dinlendirsiler kafalarını toplasınlar diye Ocak dedim. :D Yoksa doğru projeyi seçerlerse Eylül'de dönsünler. Ama acele etmemek lazım yani bak Pargalı hala dönmedi ekranlara. :D

Ya ne bilim işte biraz yüzlerini dinlendirsiler kafalarını toplasınlar diye Ocak dedim. :D Yoksa doğru projeyi seçerlerse Eylül'de dönsünler. Ama acele etmemek lazım yani bak Pargalı hala dönmedi ekranlara. :D
pargalı ne ketumdur :A belli ki sağlam bi projeyi bekliyor. Ayça bingölden de ses çıkmıyor, belli ki o da sağlam bi dizi için beklemede. :d ah bir de o ikilinin yanına cemile ablamızda gelse... :d

Fatih Portakal'a tebrikler.

Çocuklar Duymasın fırtınalar estirmiş. :Z

Zeytin Tepesi gayet iyi gitmiş. Kanal seçimi yanlıştı fanları bile memnun değil. :A

12BIR ERKEK BIR KADIN (TKR)STAR TV23:53:4025:49:053,3020,5816,02

:J

pargalı ne ketumdur :A belli ki sağlam bi projeyi bekliyor. Ayça bingölden de ses çıkmıyor, belli ki o da sağlam bi dizi için beklemede. :D ah bir de o ikilinin yanına cemile ablamızda gelse... :D
Beren-Mehmet ikilisinin yanına Ayça ve Pargalı da katılsın ağır bir dram projesi olsun. :A Cemile bi ağlamaya başlarsa 15 reyting garanti zaten. :A

Son düzenleme:

bazılarına bunu gönderiyorum neymiş my en az izlenen gün lideri mıy mıy mıy görüldüğü gibi reklam vermeme hilesini yapınca totalde 6.-7.sıadan 3.sıraya çıktı haftalıkta buna devam ederse diğer diziler gibi 2.liğe de çıkar :)

MY uçmuş reytinglerdi silip süpürmüş bazı yorumlara bişey söylemiyorum hele ki bir yorumda MY yarın geçen haftaya göre düşer :D

MY bölüm müthişti ya neydi öyle tüm sahnelerine bayıldım müzikler falan eski videolar total 11.56 reyting ile tüm rakiplerine büyük fark atmış ab 13.76 ya kadar yükselmiş rekor kırdı MY :oley:
gs maçı total 7.08 ab 5.95 alarak çok iyi
zeytin tepesi 4.61 reyting ile fena değil ab 5.6 a yükselmiş
kızılelma total 3.07 ab 2.6 ya kadar düşmüş (bazı arkadaşlar bu dizi MY yi geçecek diyolardı ama total 4 ab 5 kat fark yiyince ne yapacaklarını şaşırmışlar :D)
sevdaluk 2.95 ab 3.28 almış finali yakın gibi gözüküyo

My Mustafanın ölümünle kendisini aşmış ): . Dün gece 02:00 sularında baktım Mustafanın ölümüne bazı oyuncular kaliteli olduklarını göstermiş neyse lafı uzatmadan tebrikler ekibe ):

cnntürk reyting sisteminde olsaydı dün her iki grupta da kesin uzak ara zirvede yer alırdı

yok artık panpa gs maçı 8 aliyi :::::::F
iddiası olmayan sıradan kupa maçı 8 aldıysa normal maç olsaydı gerisini sen düşün ben maça takılmıyorum aziz yıldırım dün zaten sosyal medyada dünya listesinde de 1.oldu herkes cnntürke kilitlendi bu my ile alakalı bir durum deil panpa my nin başarısını zaten takdir ediyorum

dünkü bölüm muhteşemdi hakettiğinden dahada azını almış diyebilirim, bir çok eksikliklerine rağmen günümüz şartlarında çekilen dizilerin veya bölümlerin en iyisiydi diyebiliriz ...

Bir dizi yükselince tebrik etmeyi bilin illa bir tarfından laf söyleniyor. :) :) Muhteşem Yüzyıl'a tebrikler.

Sevdaluk biraz yükselmiş ancak halen vasat.. :)

Zeytin Tepesi yükselmiş tebrikler. :)

Büyük Risk çok iyi tebrikler. :)

Zeytin Tepesine herkes total demişti ama diğer Kanal D dizilerinin aksine 2. bölümde A\B`sini iyice arttı ve A\B dizisi oldu :A