niye ocak ? hemen eylülde dönsünler.Mehmet ile Beren uyumu kesinlikle süper olur reytingler tavan yapar her türlü.
Hem ikisi de aynı zamanda ara veriyor seneye Ocak'ta birlikte süper bir projeyle ekranlara dönseler süper olur.
niye ocak ? hemen eylülde dönsünler.Mehmet ile Beren uyumu kesinlikle süper olur reytingler tavan yapar her türlü.
Hem ikisi de aynı zamanda ara veriyor seneye Ocak'ta birlikte süper bir projeyle ekranlara dönseler süper olur.
Ya ne bilim işte biraz yüzlerini dinlendirsiler kafalarını toplasınlar diye Ocak dedim. Yoksa doğru projeyi seçerlerse Eylül'de dönsünler. Ama acele etmemek lazım yani bak Pargalı hala dönmedi ekranlara.niye ocak ? hemen eylülde dönsünler.
pargalı ne ketumdur belli ki sağlam bi projeyi bekliyor. Ayça bingölden de ses çıkmıyor, belli ki o da sağlam bi dizi için beklemede. ah bir de o ikilinin yanına cemile ablamızda gelse...Ya ne bilim işte biraz yüzlerini dinlendirsiler kafalarını toplasınlar diye Ocak dedim. Yoksa doğru projeyi seçerlerse Eylül'de dönsünler. Ama acele etmemek lazım yani bak Pargalı hala dönmedi ekranlara.
12 | BIR ERKEK BIR KADIN (TKR) | STAR TV | 23:53:40 | 25:49:05 | 3,30 | 20,58 | 16,02 |
Beren-Mehmet ikilisinin yanına Ayça ve Pargalı da katılsın ağır bir dram projesi olsun. Cemile bi ağlamaya başlarsa 15 reyting garanti zaten.pargalı ne ketumdur belli ki sağlam bi projeyi bekliyor. Ayça bingölden de ses çıkmıyor, belli ki o da sağlam bi dizi için beklemede. ah bir de o ikilinin yanına cemile ablamızda gelse...
yok artık panpa gs maçı 8 aliyi ::::::cnntürk reyting sisteminde olsaydı dün her iki grupta da kesin uzak ara zirvede yer alırdı
iddiası olmayan sıradan kupa maçı 8 aldıysa normal maç olsaydı gerisini sen düşün ben maça takılmıyorum aziz yıldırım dün zaten sosyal medyada dünya listesinde de 1.oldu herkes cnntürke kilitlendi bu my ile alakalı bir durum deil panpa my nin başarısını zaten takdir ediyorumyok artık panpa gs maçı 8 aliyi ::::::
illumemati adına😱dünkü bölüm muhteşemdi hakettiğinden dahada azını almış diyebilirim, bir çok eksikliklerine rağmen günümüz şartlarında çekilen dizilerin veya bölümlerin en iyisiydi diyebiliriz ...
Mehmet ve Meryem uyarlarmi aceb ?Aynen. Bu arada Ay Yapım'ın aklı varsa Mehmet Günsür'ü kaçırmaz..
Mehmet ve Meryem uyarlarmi aceb ?Aynen. Bu arada Ay Yapım'ın aklı varsa Mehmet Günsür'ü kaçırmaz..
Mustafa ve Hürrem iki ezeli düşman hayatta olmaz. İnandırıcılık bakımından olmaz yani. Onları geçtim yakışmazlar bence.Mehmet ve Meryem uyarlarmi aceb ?
Mehmet ve Meryem uyarlarmi aceb ?