Vasatın altında değil AB oranları yükseldi dizininMy Mustafa'm sayesinde iki grupta da şov yapmış. Ab'de daha önceden tahmin ettiğim üzere 13 almış tebrikler.
Zeytin Tepesi 2.haftasında yükselmeyi başarmış ama reklamlı gidince düşme ihtimali yüksek bence öbür haftaya bekleyelim bakalım..
Merhamet my ile baya çakıştığı için düşmüş haftaya yükselir.
Maç iyi gitmiş.
Sevdaluk ve Kızılelma vasatın altında..
2'den 3'e yükselmiş. Yetersiz maalesef..Vasatın altında değil AB oranları yükseldi dizinin
O reklam düzenine göre 3 bile iyi. Ben şaşırdım iki grupta da 1 reytinge düşmüştür diyordum.2'den 3'e yükselmiş. Yetersiz maalesef..
Bilmiyorum artık bundan sonra Sevdaluk'un pt-1'de yükselmesi zor gibi.O reklam düzenine göre 3 bile iyi. Ben şaşırdım iki grupta da 1 reytinge düşmüştür diyordum.
my bitse sevdaluk gene yükselemez. dizi de o senaryo yok malesef.Hazır Mustafa da öldü
Aynen. Bu arada Ay Yapım'ın aklı varsa Mehmet Günsür'ü kaçırmaz..my haftaya da yüksek oranlar alır, sonrası rampa aşşağı.
my bitse sevdaluk gene yükselemez. dizi de o senaryo yok malesef.
Diziyi izlediğini bilmiyordummy haftaya da yüksek oranlar alır, sonrası rampa aşşağı.
my bitse sevdaluk gene yükselemez. dizi de o senaryo yok malesef.
D yapım diycektin heralde, bi kanal d ci olmak bunu gerektirir. şaka bi yana ay yapım'ın bi huyunu hiç sevmiyorum, o da bi oyuncuyu buldumu daha hiçbir yere bırakmıyor. tamam, kenan,kıvançı bırakmayabilir ama %80'e aynı muameleyi yapıncı kötü bir imaj çizmiş oluyor bence.Aynen. Bu arada Ay Yapım'ın aklı varsa Mehmet Günsür'ü kaçırmaz..
ara sıra 15-20 dk izlediğimi bilmiyordun bence.Diziyi izlediğini bilmiyordum
15-20 Dakika'ya diziyi çözebiliyorsun yani iyiymiş.D yapım diycektin heralde, bi kanal d ci olmak bunu gerektirir. şaka bi yana ay yapım'ın bi huyunu hiç sevmiyorum, o da bi oyuncuyu buldumu daha hiçbir yere bırakmıyor. tamam, kenan,kıvançı bırakmayabilir ama %80'e aynı muameleyi yapıncı kötü bir imaj çizmiş oluyor bence.
ara sıra 15-20 dk izlediğimi bilmiyordun bence.
yere göğe sığdıramıyodunuz oysa ki, neymiş osman sıvan ismi bir çözüm değilmiş. ))my bu kadar reklama pohpohlamaya rağmen en büyük kozunu oynamasına rağmen 11 i zor geçmiş kapasite meselesi bu
dün biraz maçı biraz kızıl elmayı biraz hıyanet sarmalını izlenmiştim
kızıl elma bence osman sınav için çok yetersiz bir iş olmuş hayal kırıklığı tek kelimeyle
dizide aksiyon 0
heycan 0
olay yok dizide konusu mit olan bir dizi bu kdar sıkıcı ve sıradan olamaz arkadaş derin hiçbişey yok dizide sıradan bi polisiye dizide bile daha derin işler oluyor osman sınav asla raci şaşmaz ve bahadır özdener gibi senaristler bulamaz
derin konularda bu 2 ismin üzerine çıkabilecek + olarak cüneyt aysan var bi de isim yok
evet, o kadarcık sürede çözülebilecek bir senaryosu var.15-20 Dakika'ya diziyi çözebiliyorsun yani iyiymiş.
onun ismi olmasa bu dizinin adı bile duyulmazdı adam tartışmasız 1 numara değişmezyere göğe sığdıramıyodunuz oysa ki, neymiş osman sıvan ismi bir çözüm değilmiş. ))
evet, o kadarcık sürede çözülebilecek bir senaryosu var.
Ay Yapım'a yakıştırdım nedense Mehmet Günsür'ü. Beren'le partner olsalar keşke.D yapım diycektin heralde, bi kanal d ci olmak bunu gerektirir. şaka bi yana ay yapım'ın bi huyunu hiç sevmiyorum, o da bi oyuncuyu buldumu daha hiçbir yere bırakmıyor. tamam, kenan,kıvançı bırakmayabilir ama %80'e aynı muameleyi yapıncı kötü bir imaj çizmiş oluyor bence.
ara sıra 15-20 dk izlediğimi bilmiyordun bence.
Iyiymiş o zaman Var mı beğendiğin bir karakter oyunculuk olarak Demet dışında.yere göğe sığdıramıyodunuz oysa ki, neymiş osman sıvan ismi bir çözüm değilmiş. ))
evet, o kadarcık sürede çözülebilecek bir senaryosu var.
sana göre 1 numara olabilir, duyuldu da ne oldu. diziyi bir duyan sonra sağır oldu izlemedi.onun ismi olmasa bu dizinin adı bile duyulmazdı adam tartışmasız 1 numara değişmez
cidden , bak mehmet ile bereni hiç düşünmemiştim. çok yakışırlar birbirlerine.Ay Yapım'a yakıştırdım nedense Mehmet Günsür'ü. Beren'le partner olsalar keşke.
Ay Yapım'ın o huyunu ben de pek sevmiyorum ama normal karşılanabilir yaptıkları. Risk almayarak genelde tutturuyorlar böylelikle.
kavak yellerinde ki çocuk karakterini iyi oynuyor. başka da yok.Iyiymiş o zaman Var mı beğendiğin bir karakter oyunculuk olarak Demet dışında.
Mehmet ile Beren uyumu kesinlikle süper olur reytingler tavan yapar her türlü.sana göre 1 numara olabilir, duyuldu da ne oldu. diziyi bir duyan sonra sağır oldu izlemedi.
cidden , bak mehmet ile bereni hiç düşünmemiştim. çok yakışırlar birbirlerine.
hemen ateşli bir dizi çeksinler çok merak ettim uyumlarını