12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kanal D Merhameti gözden çıkarmayı planlıyor bence. Çarşamba yeni dizi gelir çünkü Zeytin Tepesi de patlama yapamadı.

Muhteşemin kaderi: Bir karakter ölür dizi 2 bölüm coşar sonra oyuncu diziden ayrıldığı için reytingler erir gider. :F

İbrahim paşa'nın ölümü, eski hürremin gidişi... Meryem de Okan da giderken yanlarında reytingleri de götürdüler. :F

Zeytin Çekirdeği reklamsız yayına rağmen kötü yayından kalkacağı kesin. :bhr:

Merhamet de gönderilecekler arasında. :)

My Mustafa'm sayesinde iki grupta da şov yapmış. Ab'de daha önceden tahmin ettiğim üzere 13 almış tebrikler. :)

Zeytin Tepesi 2.haftasında yükselmeyi başarmış ama reklamlı gidince düşme ihtimali yüksek bence öbür haftaya bekleyelim bakalım..

Merhamet my ile baya çakıştığı için düşmüş haftaya yükselir. :)

Maç iyi gitmiş. :)

Sevdaluk ve Kızılelma vasatın altında.. :)

My Mustafa'm sayesinde iki grupta da şov yapmış. Ab'de daha önceden tahmin ettiğim üzere 13 almış tebrikler. :)

Zeytin Tepesi 2.haftasında yükselmeyi başarmış ama reklamlı gidince düşme ihtimali yüksek bence öbür haftaya bekleyelim bakalım..

Merhamet my ile baya çakıştığı için düşmüş haftaya yükselir. :)

Maç iyi gitmiş. :)

Sevdaluk ve Kızılelma vasatın altında.. :)
Vasatın altında değil AB oranları yükseldi dizinin :T:

Aynen. :A Bu arada Ay Yapım'ın aklı varsa Mehmet Günsür'ü kaçırmaz.. :)
D yapım diycektin heralde, bi kanal d ci olmak bunu gerektirir. :A şaka bi yana ay yapım'ın bi huyunu hiç sevmiyorum, o da bi oyuncuyu buldumu daha hiçbir yere bırakmıyor. tamam, kenan,kıvançı bırakmayabilir ama %80'e aynı muameleyi yapıncı kötü bir imaj çizmiş oluyor bence. :)

Diziyi izlediğini bilmiyordum (b)
ara sıra 15-20 dk izlediğimi bilmiyordun bence. :)

my bu kadar reklama pohpohlamaya rağmen en büyük kozunu oynamasına rağmen 11 i zor geçmiş kapasite meselesi bu :d
dün biraz maçı biraz kızıl elmayı biraz hıyanet sarmalını izlenmiştim

kızıl elma bence osman sınav için çok yetersiz bir iş olmuş hayal kırıklığı tek kelimeyle

dizide aksiyon 0
heycan 0
olay yok dizide konusu mit olan bir dizi bu kdar sıkıcı ve sıradan olamaz arkadaş derin hiçbişey yok dizide sıradan bi polisiye dizide bile daha derin işler oluyor osman sınav asla raci şaşmaz ve bahadır özdener gibi senaristler bulamaz
derin konularda bu 2 ismin üzerine çıkabilecek + olarak cüneyt aysan var bi de isim yok

D yapım diycektin heralde, bi kanal d ci olmak bunu gerektirir. :A şaka bi yana ay yapım'ın bi huyunu hiç sevmiyorum, o da bi oyuncuyu buldumu daha hiçbir yere bırakmıyor. tamam, kenan,kıvançı bırakmayabilir ama %80'e aynı muameleyi yapıncı kötü bir imaj çizmiş oluyor bence. :)

15-20 Dakika'ya diziyi çözebiliyorsun yani iyiymiş. :)

my bu kadar reklama pohpohlamaya rağmen en büyük kozunu oynamasına rağmen 11 i zor geçmiş kapasite meselesi bu :D
dün biraz maçı biraz kızıl elmayı biraz hıyanet sarmalını izlenmiştim

kızıl elma bence osman sınav için çok yetersiz bir iş olmuş hayal kırıklığı tek kelimeyle

dizide aksiyon 0
heycan 0
olay yok dizide konusu mit olan bir dizi bu kdar sıkıcı ve sıradan olamaz arkadaş derin hiçbişey yok dizide sıradan bi polisiye dizide bile daha derin işler oluyor osman sınav asla raci şaşmaz ve bahadır özdener gibi senaristler bulamaz
derin konularda bu 2 ismin üzerine çıkabilecek + olarak cüneyt aysan var bi de isim yok
yere göğe sığdıramıyodunuz oysa ki, neymiş osman sıvan ismi bir çözüm değilmiş. :)))

15-20 Dakika'ya diziyi çözebiliyorsun yani iyiymiş. :)
evet, o kadarcık sürede çözülebilecek bir senaryosu var. :)

yere göğe sığdıramıyodunuz oysa ki, neymiş osman sıvan ismi bir çözüm değilmiş. :)))

evet, o kadarcık sürede çözülebilecek bir senaryosu var. :)
onun ismi olmasa bu dizinin adı bile duyulmazdı adam tartışmasız 1 numara değişmez :)

Ay Yapım'a yakıştırdım nedense Mehmet Günsür'ü. :D Beren'le partner olsalar keşke.:bhr:

Ay Yapım'ın o huyunu ben de pek sevmiyorum ama normal karşılanabilir yaptıkları. Risk almayarak genelde tutturuyorlar böylelikle. :)

Bundan sonra ben de mi işime gelen reyting konularına yorum yapsam acaba. :A

onun ismi olmasa bu dizinin adı bile duyulmazdı adam tartışmasız 1 numara değişmez :)
sana göre 1 numara olabilir, duyuldu da ne oldu. diziyi bir duyan sonra sağır oldu izlemedi. :)

Ay Yapım'a yakıştırdım nedense Mehmet Günsür'ü. :D Beren'le partner olsalar keşke.:bhr:

Ay Yapım'ın o huyunu ben de pek sevmiyorum ama normal karşılanabilir yaptıkları. Risk almayarak genelde tutturuyorlar böylelikle. :)
cidden , bak mehmet ile bereni hiç düşünmemiştim. :) çok yakışırlar birbirlerine. :):)
hemen ateşli bir dizi çeksinler :d çok merak ettim uyumlarını :d

Iyiymiş o zaman :) Var mı beğendiğin bir karakter oyunculuk olarak Demet dışında.
kavak yellerinde ki çocuk karakterini iyi oynuyor. :) başka da yok. :)

sana göre 1 numara olabilir, duyuldu da ne oldu. diziyi bir duyan sonra sağır oldu izlemedi. :)

cidden , bak mehmet ile bereni hiç düşünmemiştim. :) çok yakışırlar birbirlerine. :):)
hemen ateşli bir dizi çeksinler :D çok merak ettim uyumlarını :D
Mehmet ile Beren uyumu kesinlikle süper olur reytingler tavan yapar her türlü. :D

Hem ikisi de aynı zamanda ara veriyor seneye Ocak'ta birlikte süper bir projeyle ekranlara dönseler süper olur. :):)