11 Temmuz 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Operasyon 41 | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Şef Akademi | FOX

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    17
İzleyeceğimi düşünmüyorum ben de kaçan izleyiciyim. Sahne sahne bakarım yine çünkü final elbet önceki bölümlerle bağlantılıdır onları izlemediğim için kaçırdığım veya anlamayacağım yerler olur uğraşamam. Zaten son sahneyi gördüm yetti bana.

Ne kadar laf söylesem de geçen yapılan canlı yayındaki vedayı izlerken çok üzüldüm. Keşke bu güzel ekibe layık, daha iyi senaristlerle çalışılsaydı.

Şimdi seni bir kaçıracağım.ss Önceki bölümün toparlandığı ilk 5-10 dakikayı geçersen tamamen yeni bir hikaye gibi işlendi o yüzden aç izle mutlaka. O kadar güzel referanslar ve sahneler vardı ki parça parça izlersen o tadı alamazsın.

Reactions: Özgür
İzlerim o zaman ya boş vakit çok zaten.
Miro ve Feris detaylarını gördüm Twitter'da üzüldüm zaten.

Reactions: Aserat
İzlerim o zaman ya boş vakit çok zaten.
Miro ve Feris detaylarını gördüm Twitter'da üzüldüm zaten.
O boş vakit bugün içinde bir yerlerde olabilir bence.
Bugüne kadarki en iyi MA bölümlerinden biriydi ve seni azıcık biliyorsam büyük keyifle izleyeceksin.

Reactions: Özgür
Menajerimi Ara gider ayak ufakta olsa yükselmiş dizinin fanlarına küçük de olsa teselli olmuştur en azından
.
------

Baş Belası her hafta eriyor yazık oldu.
------

Operasyon 41 berbat gidiyor yayından kaldırıldı haberi gelirse şaşırmam.

Baş Belası farklı bir iş biraz bu işler tutmazsa tabiki yapımcılar klasik yaz dizileri yapacak

Baş Belası tuttu demiştik ama Seçkin şansını konuşturdu, bundan sonra güzel bir yükseliş de gelmez artık.
ARC Film dizileri fena şaşırttı bu yaz. Bu arada bu oranlarla tüm gruplarda ilk 5'e girmesi...