İçi geçmiş Sen Çal Kapımı'nın tekrarı bile geçmiş Menajerimi Ara'yıAkrepten iyi reyting almış Menajerimi ara. @slhttnmtl Geçmiş olsun.
İçi geçmiş Sen Çal Kapımı'nın tekrarı bile geçmiş Menajerimi Ara'yıAkrepten iyi reyting almış Menajerimi ara. @slhttnmtl Geçmiş olsun.
Sadece BZÇ değil Euro 2020 maçları ve Survivor da vardı.Seni şoklarla baş başa bırakıyorum. Akrep 8 Nisan öncesi de 2 grupta sürekli Menajeri geçtiği için sıkıntı yoktu da AB'de bile geçmiş. Ki bizim karşımızda da BZÇ vardı.
Bu arada biz Akrep'ten hiç konuştuk mu be, nereden hatırlıyorsun.
Akrep
1.98
1.71
2.02
Menajerimi Ara
1.39
1.51
1.54
E yuh artık. Böyle bir günde yayınlansa 3+ alacakmışız o zaman.Sadece BZÇ değil Euro 2020 maçları ve Survivor da vardı.
O finale 3+ bile az...E yuh artık. Böyle bir günde yayınlansa 3+ alacakmışız o zaman.
Ben öyle birşey demedimGeçen gün 0 reyting ile bitti demiştiniz. Yanılmışım @slhttnmtl
Yok 7 hafta 0 reyting aldı sadece, tabi bazı yorumları görmüşsen normaldir çünkü antilik için zamanında bundan yüksek alan diziye denilmeyen söz kalmadı.Geçen gün 0 reyting ile bitti demiştiniz. Yanılmışım @slhttnmtl
Hakkı 0'dı.O finale 3+ bile az...
VallaE yuh artık. Böyle bir günde yayınlansa 3+ alacakmışız o zaman.
Ay duygulandı gene Emre'cim @slhttnmtlO finale 3+ bile az...
Total'de ucundan 2 alamadığına ağlasın. Türkiye'nin aydınlık yüzü geçit vermedi.
Seni şoklarla baş başa bırakıyorum. Akrep 8 Nisan öncesi de 2 grupta sürekli Menajeri geçtiği için sıkıntı yoktu da AB'de bile geçmiş. Ki bizim karşımızda da BZÇ vardı.
Bu arada biz Akrep'ten hiç konuştuk mu be, nereden hatırlıyorsun.
Ben öyle birşey demedim
Yok 7 hafta 0 reyting aldı sadece, tabi bazı yorumları görmüşsen normaldir çünkü antilik için zamanında bundan yüksek alan diziye denilmeyen söz kalmadı.
------
Hakkı 0'dı.
Görünce yanıt yazayım dedim ya. Bir de tam Akrep'in reytingleri ile karşılaştırma yapıyordum.Akrep'i geçebilmesi için önce 0 reytingi geçmesi gerekiyor demiştin diye hatırlıyorum
------
Sana demedim zaten. Slhttn demişti.
Hemen üzerime çullandınız aşk olsun size @Emre Ozansoy
Sen şu mesajdan mı bahsediyorsun Eğer buysa dizinin sonuna aşırı fazla sinirlendiğim için diziye laf atıyorum.Akrep'i geçebilmesi için önce 0 reytingi geçmesi gerekiyor demiştin diye hatırlıyorum
Ben valla o 0 reytingle zararına devam eden dizinin aldığı reytingi alamaz diyorum. Komik durum.
Dizinin final yaparken reytinglerinin Akrep'le eşitlenmesi için yükselmesi lazım.
Konu Akrep'se böyle de olabiliyor.Akrep'i geçebilmesi için önce 0 reytingi geçmesi gerekiyor demiştin diye hatırlıyorum
------
Sen şu mesajdan mı bahsediyorsun Eğer buysa dizinin sonuna aşırı fazla sinirlendiğim için diziye laf atıyorum.
Yoksa zaten bu da var.
------
Konu Akrep'se böyle de olabiliyor.
Akrep mesajını görünce yazayım dedimAkrep'i geçebilmesi için önce 0 reytingi geçmesi gerekiyor demiştin diye hatırlıyorum
------
Akrep mesajını görünce yazayım dedim
Görünce yanıt yazayım dedim ya. Bir de tam Akrep'in reytingleri ile karşılaştırma yapıyordum.
Menajerimi Ara ile aynı işteAkrep dizisini izleyen epi topu 5-10 kişi vardır zaten. Yarısı bu forumdaymış
Yok, başka birisine.Aserata yazmıştın galiba. 2. Alıntı yaptığın. Yükselmesi lazım dediğin mesaj.
Kaçan izleyici döner ama maç varken dönmezdi zamanlaması kötü oldu. Boş zamanında finali aç izle eminim seveceksin.Baş Belası oran olarak çok iyi başlamıştı şimdi bu kadar çabuk 2'ler düşmesi üzdü. Bu yaz yayınlanan en iyi işlerden. Hem polisiyesi, hem aksiyonu hem komedisi çok iyi işleniyor. Umarım maçlardan sonra yükselir.
Menajerimi Ara bari finalin hatrına yükselseydi de 2'yi geçseydi. Kaçan izleyici finalde bile dönmemiş. Genelde finalde yükselen işler olur. Ne kadar bıraksam da, senaryo sinir etse de farklı ve özel bir iş olarak kalacak aklımda.