hudutsuz- yabani-kirli sepeti dizilerinin total ile ab arasındaki farklar absürt olmaya doğru gidiyor. ab izleyicisi kanalın dizilerinden çabuk vazgeçiyor.
o kadar entrikaya gireceklerini düşünmüyorum karmaşa olarak tek bir yerden giderler ve sonra sonuç olur kapanırOlur mu olur. Çokta kapatmayalım kapıyı.
maçlarda vardı maçlarda etkli olmuş olabilirRegaib kandilinden dolayı mı bilmiyorum ama Hudutsuz Sevda Total hariç, Total,AB,ABC1 oranlarında her yapım 1 ile 1,5 arasında bazıları ise 2'yi geçen puan kaybetmişler.
Kara için yazık oldu. 3 hafta ara verilmesi çok kötü bir karardı. Sebebi sence neydi oran düşmelerinin. @ömer karataş
Aşka Düşmanın yayınlanacağı gün ve afişi belli olduğunda 8 bölüm ömür biçmiştim. Nazan Kesal'da olsan bazen kurtaramazsın.Aşka Düşman gelecek hafta 20.00'de yayınlanırsa mucize. Acun eskisi gibi sadece yarışma yapıp dizi işini tecrübeli yapımcılara bırakmalı.
Cuma reytingleri sonuçları dışında hiç reyting sonuçlarından o tadı alamıyorum.O kaos soslu,reyting rekabetinin dibine hissedebildiğim kutlu gün.Cuma ve biraz da pazartesi (hadi ucundan kıyısından pazarı ekleyelim) dışında heyecan verici ilgi çekici gün yok, ölü günler...
Sen süpersin cano 😍😍😍😍😍Cuma reytingleri sonuçları dışında hiç reyting sonuçlarından o tadı alamıyorum.O kaos soslu,reyting rekabetinin dibine hissedebildiğim kutlu gün.
Pazarı rekabeti için aynı duyguları yaşayamıyorum.
Teşekkür ederim canoSen süpersin cano 😍😍😍😍😍