Emre Ozansoy
Moderatör
Aşk fragmanı değil de bir Damla & Fikret fragmanına bakar. ❤️🔥Aşk fragmanı veririler bi tane 7+ gelir 😂
Aşk fragmanı değil de bir Damla & Fikret fragmanına bakar. ❤️🔥Aşk fragmanı veririler bi tane 7+ gelir 😂
EDHO v2 @ömer karataş @eemre Aile'nin reisi aldatacak mı 😂Aşk fragmanı değil de bir Damla & Fikret fragmanına bakar. ❤️🔥
Fikret kimdi?Aşk fragmanı değil de bir Damla & Fikret fragmanına bakar. ❤️🔥
Burak SevinçFikret kimdi?
Burak Sevniç.Fikret kimdi?
Asiye Rızvan'a üçüncüyü bulacak, Fikret de Damla ile olacak. Oluyor, güzel şeyler oluyor.EDHO v2 @ömer karataş @eemre Aile'nin reisi aldatacak mı 😂
O Ayşe gacısı da yer içer oturur 😂Burak Sevniç.
------
Asiye Rızvan'a üçüncüyü bulacak, Fikret de Damla ile olacak. Oluyor, güzel şeyler oluyor.
Dizide rolü ne? Ön planda mı?Burak Sevniç.
------
Asiye Rızvan'a üçüncüyü bulacak, Fikret de Damla ile olacak. Oluyor, güzel şeyler oluyor.
Damla mı?Dizide rolü ne? Ön planda mı?
Ecünnüden banane ayol, Burak'ı soruyorum.Damla mı?
Bu mesajını görmek için yazmıştım. Ailenin başına geçti en son, Deniz Can ve Miray'dan sonra Esra Dermancıoğlu ile en ön planda olan isimlerden, izlesen seversin aslında.Ecünnüden banane ayol, Burak'ı soruyorum.
Sadece onun sahnelerine bakarım, takım elbise ile dolaşıyor galiba hep. Aşırı karizmatik.Bu mesajını görmek için yazmıştım. Ailenin başına geçti en son, Deniz Can ve Miray'dan sonra Esra Dermancıoğlu ile en ön planda olan isimlerden, izlesen seversin aslında.
Son bölümde bol bol tehdit ettiler birbirleriniSadece onun sahnelerine bakarım, takım elbise ile dolaşıyor galiba hep. Aşırı karizmatik.
Ön planda olmasına sevindim. Deniz ile sahneleri bol mu karşılıklı?
Büyük aşklar nefretle başlarmış.Son bölümde bol bol tehdit ettiler birbirlerini
O da bir şey en azından. Evet, takım elbise ile dolaşıyor hep, çok yakışıyor.Sadece onun sahnelerine bakarım, takım elbise ile dolaşıyor galiba hep. Aşırı karizmatik.
Ön planda olmasına sevindim. Deniz ile sahneleri bol mu karşılıklı?
Bir gün aşklar biteeeerr 😂Büyük aşklar nefretle başlarmış.
Maşallah. Tam has erkek.O da bir şey en azından. Evet, takım elbise ile dolaşıyor hep, çok yakışıyor.
İlk bölümlerden sonra bayağı arttı, dün de fazlaydı. Meydanda birbirlerini tehdit ettiler.
Damla, Halil, Zeynep'te olsun o zaman. Damlayı ajan gibi düşünelim. Hem Fikret,Damla hemde diğer üçlü. Ajan olursa neden olmasın. 😅Burak Sevniç.
------
ve nesim de fikret'in üstüne uçar artıkEDHO v2 @ömer karataş @eemre Aile'nin reisi aldatacak mı 😂
yasak sevda değil o kadarda olmaz bence halil ibrahim yılmaz'ın kardeşiyle uğraşır ve öldürürDamla, Halil, Zeynep'te olsun o zaman. Damlayı ajan gibi düşünelim. Hem Fikret,Damla hemde diğer üçlü. Ajan olursa neden olmasın. 😅
Olur mu olur. Çokta kapatmayalım kapıyı.yasak sevda değil o kadarda olmaz bence halil ibrahim yılmaz'ın kardeşiyle uğraşır ve öldürür