11 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

offf vadi nerdeyse maci geciyomus süper oranlar almis tebrikler :U
Gelecek hafta en az 15 + bekliyorum.
Intikam kacinci bölümde ? 15 e gelemedilermi daha :F intikam ab yi mi alacakti :F

Aga 15'e gelecek gelecek yakında, her hafta patlama yapıyor dizi(!) :F

Bakalım Popstar gelecek hafta da başarısını sürdürebilecek mi

Hani artık hiçbir diziyle uğraşmayacaktın? :(

Yahu benim dediklerimi değiştirmekten ne zaman vazgeçeceksin. :D

- Muhteşem Yüzyıl
- Koçan
- Bbeb
- Ve moduma göre İntikam'la uğraşacağım diye açıklama yaptım kaç kere görmediniz mi. :D

Diğerlerine bulaşmayacam. :D

- - - Ekleme - - -

semn bile kabul ettiysen sorun yok :D

Kabullenmez olur muyum tabi kabullendim İntikam patlayacak ama sanırsam son bölümünde patlayacak gözümüz arkada kalacak. :)))))))))))

- - - Ekleme - - -

Koçan'ın fragmanını gördüm bu arada her cuma günü konusunda Koçan fragmanını yorumlayacam. :F

- Muhteşem Yüzyıl
- Koçan
- Bbeb
- Ve moduma göre İntikam'la uğraşacağım diye açıklama yaptım kaç kere görmediniz mi. :D

- - - Ekleme - - -

Kabullenmez olur muyum tabi kabullendim İntikam patlayacak ama sanırsam son bölümünde patlayacak gözümüz arkada kalacak. :)))))))))))

- - - Ekleme - - -

Koçan'ın fragmanını gördüm bu arada her cuma günü konusunda Koçan fragmanını yorumlayacam. :F

patladı gitti bile tns ölçemiyor artık :F

Osmanlı'da Derin Devlet, fena başlamamış Samanyolu adına. Gelecek. haftalarda daha da yükselişe geçebilir. :)

- Muhteşem Yüzyıl
- Koçan
- Bbeb

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Lordly ben ne okuduğumu çok iyi hatırlıyorum. 3 diziyi tamam ama İntikam`la uğraşacağım dememiştin. Bunu Pazartesi açıkladın ama sonra mesajını değiştirdin. Kısacası orada İntikam yoktu.

Kendin bilirsin uğraşmak istiyorsan uğraş tabii, ama ben senin yazdığın mesajı çok net hatırlıyorum. Daha sonra değiştirdin. Hatta Yalan Dünya`yı da tebrik etmiştin ama sonra nedense sildin onu da.

aynen aynen :F

- - - Ekleme - - -

1.45 reyting kanalın günlük dizisinden bile kötü gitmiş o kadro ve bütçeyle :D

STV'nin yeni dizilerinin ilk bölümleri her zaman kötü başlamıştır. :) Şefkat Tepe ilk bölümü ile ilk 30'a bile girememişti, yanlış hatırlamıyorsam. :)

Yavaş yavaş fenomen oluyorlar. :D

fenerbahçe maçı 13.84 reyting alarak günün en çok izleneni olmuş ab 16.48 reyting alarak rakip tanımamış , kurtlar vadisi 12.19 reytinge düşmüş ab 8.86 reytinge düşmüş , intikam akşam bölümünü çok beğendim yakında ab zirvede olur bu hafta 7.36 reytingle maça rağmen çok iyi ab 8.75 almış , zkfo 3.47 reyting alarak iyi gitmiş ab 3.25 alarak orda da iyi gitmiş , popstar 3.24 reytingle beklentilerin altında ab 3.53 reytingle duruma daha iyi , osmanlı dizisi 1.45 reyting alarak çok kötü gitmiş ab 0.97 reyting alarak çok kötü

Kurtlar Vadisi baya düşmüş iki grupta da.

İntikam pek fazla değişiklik yaşamamış.

Listeyi yine ekleyemedim. :(

İntikam maç olmasına rağmen hiç bi zarar görmemiş :X Galip akşam çok iyiydi ama hak ettiğini alamamaiş:(