offf vadi nerdeyse maci geciyomus süper oranlar almis tebrikler :U
Gelecek hafta en az 15 + bekliyorum.
Intikam kacinci bölümde ? 15 e gelemedilermi daha intikam ab yi mi alacakti
Aga 15'e gelecek gelecek yakında, her hafta patlama yapıyor dizi(!)
offf vadi nerdeyse maci geciyomus süper oranlar almis tebrikler :U
Gelecek hafta en az 15 + bekliyorum.
Intikam kacinci bölümde ? 15 e gelemedilermi daha intikam ab yi mi alacakti
semn bile kabul ettiysen sorun yokAga 15'e gelecek gelecek yakında, her hafta patlama yapıyor dizi(!)
Hani artık hiçbir diziyle uğraşmayacaktın?
Hani artık hiçbir diziyle uğraşmayacaktın?
semn bile kabul ettiysen sorun yok
Yahu benim dediklerimi değiştirmekten ne zaman vazgeçeceksin.
- Muhteşem Yüzyıl
- Koçan
- Bbeb
- Ve moduma göre İntikam'la uğraşacağım diye açıklama yaptım kaç kere görmediniz mi.
Diğerlerine bulaşmayacam.
- - - Ekleme - - -
Kabullenmez olur muyum tabi kabullendim İntikam patlayacak ama sanırsam son bölümünde patlayacak gözümüz arkada kalacak. ))))))))))
- - - Ekleme - - -
Koçan'ın fragmanını gördüm bu arada her cuma günü konusunda Koçan fragmanını yorumlayacam.
patladı gitti bile tns ölçemiyor artık
Demek ondanmış. ))) Muhteşem gibi İntikam'ı da yanlış yazıyor tns. ))) Kötü tns.
aynen hacı ne güzel de biliyon nedeninin
aynen aynenSbt'yi boşuna kötülemişiz, gelen gideni aratıyor.
Osmanlı'da Derin Devlet, fena başlamamış Samanyolu adına. Gelecek. haftalarda daha da yükselişe geçebilir.
Lordly ben ne okuduğumu çok iyi hatırlıyorum. 3 diziyi tamam ama İntikam`la uğraşacağım dememiştin. Bunu Pazartesi açıkladın ama sonra mesajını değiştirdin. Kısacası orada İntikam yoktu.Yahu benim dediklerimi değiştirmekten ne zaman vazgeçeceksin.
- Muhteşem Yüzyıl
- Koçan
- Bbeb
- Ve moduma göre İntikam'la uğraşacağım diye açıklama yaptım kaç kere görmediniz mi.
Diğerlerine bulaşmayacam.
- - - Ekleme - - -
Kabullenmez olur muyum tabi kabullendim İntikam patlayacak ama sanırsam son bölümünde patlayacak gözümüz arkada kalacak. ))))))))))
- - - Ekleme - - -
Koçan'ın fragmanını gördüm bu arada her cuma günü konusunda Koçan fragmanını yorumlayacam.
aynen aynen
- - - Ekleme - - -
1.45 reyting kanalın günlük dizisinden bile kötü gitmiş o kadro ve bütçeyle
STV'nin yeni dizilerinin ilk bölümleri her zaman kötü başlamıştır. Şefkat Tepe ilk bölümü ile ilk 30'a bile girememişti, yanlış hatırlamıyorsam.
Yavaş yavaş fenomen oluyorlar.
bakalım evlilik okulunda hala hareketlenme yok