11 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Furkan lütfen biraz tarafsiz yorum yap ya. Bak mac varken bile Intikam Vadi Yi gecememis. Mac yokken yanina bile yaklasamaz. Her hafta intikam süpriz yapabilir diyorsunuz ama bir türlü yapamadi

? Ben dizinin reyting anlaminda söylemiyorum, hikaye anlaminda söylüyorum dün yayinlanan bölüm çok heyecanliydi çünkü ve haftaya senaryo geregi sürpizler olacaktir (@xemrexxx biliyor) Yorumumu bile anlamadan bana tarafli demen çok sasirtti Yasin. Ben Intikam severi olarak, her hafta KVP'yi tebrik etmisimdir, senden beklemezdim Yasin.

Anlatılması imkansız izlenmesi tehlikeli kalpten gitme tehlikesi var

- - - Ekleme - - -

? Ben dizinin reyting anlaminda söylemiyorum, hikaye anlaminda söylüyorum dün yayinlanan bölüm çok heyecanliydi çünkü ve haftaya senaryo geregi sürpizler olacaktir (@xemrexxx biliyor) Yorumumu bile anlamadan bana tarafli demen çok sasirtti Yasin. Ben Intikam severi olarak, her hafta KVP'yi tebrik etmisimdir, senden beklemezdim Yasin.

Haftaya Vadi ortalığı aleve verecek.

ulu şoparlar adına @hızlı gonzalesten alıntı :F

vadi 12 ye düşmüş ab de 8.86 ben bile 9.70 vermiştim o ka düşeceğeni tahmin etmiyuodum
intikam geçen hafta ile aynı gitmiş :D
galip derviş haftay artar
stv nin yeni diziyi bulamadıum
popstar o kadar paraya rağmen çok kötü-

bazıları kadın izleyici izliyor demiş intikamı ondan salı gğnğ öbgz ve biü 8 lerden 6 lara düşüyor :F onları izleyen full erkek zaten

offf vadi nerdeyse maci geciyomus süper oranlar almis tebrikler :U
Gelecek hafta en az 15 + bekliyorum.
Intikam kacinci bölümde ? 15 e gelemedilermi daha :F intikam ab yi mi alacakti :F