Güzel Aşklar Diyarı'yla hüsran yaşayan Kanal D sonunda pazartesi günü Total izleyiciyi kafalamayı başarmış. Ahmet Katıksız, Gülizar Irmak ve Ay Yapım'ın tutturduğu prodüksiyon kalitesi sayesinde ondan daha özenli göründüğü barizdi ama yine de bu kadar yüksek açmasını beklemiyordum. Arada farklı diyebileceğimiz işlerin tutmasına seviniyoruz ama huylunun huyundan vazgeçmediğini ve töre namus intikam işlerinin hala ilgi topladığını böyle örnekler üzerinden görebiliyoruz.
Reyting işleri o kadar acımasız ki 3 hafta iyi gitti diye sevindiğin iş ertesi hafta çat diye düşüp seni strese sokabiliyor tıpkı Kalpazan gibi. Bu oranları koruyabilirse bir şekilde gider ama düşüşü devam ederse kendini tehlike hattında bulur acilen toparlanması lazım.
Kızıl Goncalar yavaş yavaş ilk sezondaki reyting seviyesine ulaşmaya başladı. Senaryoda beni rahatsız eden ve diziden uzaklaşmama yol açan noktalar çoğu insanın umrunda değil gibi.
Reyting işleri o kadar acımasız ki 3 hafta iyi gitti diye sevindiğin iş ertesi hafta çat diye düşüp seni strese sokabiliyor tıpkı Kalpazan gibi. Bu oranları koruyabilirse bir şekilde gider ama düşüşü devam ederse kendini tehlike hattında bulur acilen toparlanması lazım.
Kızıl Goncalar yavaş yavaş ilk sezondaki reyting seviyesine ulaşmaya başladı. Senaryoda beni rahatsız eden ve diziden uzaklaşmama yol açan noktalar çoğu insanın umrunda değil gibi.