11 Kasım 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızıl Goncalar - 26. Bölüm | NOW

• Kalpazan - 4. Bölüm | Show TV

• Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 32. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Uzak Şehir - Yeni Dizi | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Güzel Aşklar Diyarı'yla hüsran yaşayan Kanal D sonunda pazartesi günü Total izleyiciyi kafalamayı başarmış. :A Ahmet Katıksız, Gülizar Irmak ve Ay Yapım'ın tutturduğu prodüksiyon kalitesi sayesinde ondan daha özenli göründüğü barizdi ama yine de bu kadar yüksek açmasını beklemiyordum. Arada farklı diyebileceğimiz işlerin tutmasına seviniyoruz ama huylunun huyundan vazgeçmediğini ve töre namus intikam işlerinin hala ilgi topladığını böyle örnekler üzerinden görebiliyoruz.

Reyting işleri o kadar acımasız ki 3 hafta iyi gitti diye sevindiğin iş ertesi hafta çat diye düşüp seni strese sokabiliyor tıpkı Kalpazan gibi. Bu oranları koruyabilirse bir şekilde gider ama düşüşü devam ederse kendini tehlike hattında bulur acilen toparlanması lazım.

Kızıl Goncalar yavaş yavaş ilk sezondaki reyting seviyesine ulaşmaya başladı. Senaryoda beni rahatsız eden ve diziden uzaklaşmama yol açan noktalar çoğu insanın umrunda değil gibi.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
@S.G.A.T. baba gördün mü o kadar almaz demiştin. Umarım seni geçtim yarışmada. Konusunu bulamadım burdan yazıyorum o yüzden :D .D

Uzak Şehir
Total | (2) | 5,73
AB | (8) | 2,77
ABC1 | (2) | 5,11
helal abim bu dizinin 5.7 alacağını rüyamda görsem inanmazdım. Boşuna izlememişsin o kadar vadiyi :A

helal abim bu dizinin 5.7 alacağını rüyamda görsem inanmazdım. Boşuna izlememişsin o kadar vadiyi :A
vadi ile ne alakası var. Fragmana baktım anladım kadro iyi konu iyi severiz halk olarak böyle konuları izlemeyi. Asmalı konak geldi aklıma direk zaten ortamı görünce ama burası Mardın di herhalde :D

uzak sehir.ilk bolumde aldigi puanlari tebrik ediyorum.
ozan akbaba cok iyi bir oyuncu. onun icin ilk bolume mutlak sans verecegimi belirtmistim. sonuclara kendisi adina mutlu oldum .

basliga ilisiik bi atif ,
^gunu baglamindaki-reyting sonuclari basliginda ^bir gece masali dizisi ilk bolumune ve dizi nin geneline dair ; yikici elestiri ve imali tavir'in - dunku
^uzak sehir dizisi icin yapilmamasina - dizi adina - , siradan bir dizi izleyicisi olarak memnun oldum .

.emege saygi .

iyi seyirler.

İlk yayın

ABC: 97. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER 12:45-16:00 0,36 2,79

AB: 118. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER 12:45-16:00 0,26 2,44

TOTAL: 104. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER 12:45-16:00 0,42 2,97

AB: 177. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK STAR TV 14:00-16:15 0,13 1,28

Kızıl Goncalar'ım 8.64'e yükselmiş, iki yeni rakibe rağmen, bravo! :Z:bhr:

Uzak Şehir çok şaşırttı beni. Çok iyi başlangıç yapmış Total ve ABC1'de. Devamı gelecek mi bakalım? :D

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4.29'a yükselmiş, tebrikler.

Kalpazan 4.27'ye düşmüş. Haftaya artması gerek. Bakalım ne olacak?