Vakit buldukça MasterChef konusundaki muhabbete katılmaya devam edersin ama dimi![]()
Muhabbete her zaman çenemiz yeter
------
Kavruğum sen misin ?![]()
O Aykuttan baṣkası olamaz
Vakit buldukça MasterChef konusundaki muhabbete katılmaya devam edersin ama dimi![]()
Kavruğum sen misin ?![]()
Ahhh ahhh ahhh hayırsız çıktı nankör insanMuhabbete her zaman çenemiz yeter
------
O Aykuttan baṣkası olamaz![]()
Ahhh ahhh ahhh hayırsız çıktı nankör insan![]()
Sitem ediyorum kopartıcam onu.Hayır olsun kopuyormusun yoksa çok sevdiğin kavruğundan?![]()
OHAAAAA 😂Kızıl Goncalar
Total | (1) | 6,29
AB | (1) | 8,01
ABC1 | (1) | 8,64
Uzak Şehir
Total | (2) | 5,73
AB | (8) | 2,77
ABC1 | (2) | 5,11
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi
Total | (7) | 3,94
AB | (2) | 4,28
ABC1 | (5) | 4,29
Kalpazan
Total | (9) | 3,49
AB | (6) | 3,09
ABC1 | (6) | 4,27
Kaynak: Deniz Tural(x)
Açıkcası ilk bölumüne bakıp beğenirsem ona gore devam edecektim, düşündügümden de güzeldi bölüm, Kızıl Goncalar'ı zorlayacak bu gidişle, Titalde fazla oran yok aralarında
ŞUNA BAK ÇÜŞ BE ! OZAN'I MI ÖZLEDİNİZ ? MARDİN'LE TÖRE'Yİ BİR TUTUP MU İZLEMEK İSTEDİNİZ BU NEAçıkcası ilk bölumüne bakıp beğenirsem ona gore devam edecektim, düşündügümden de güzeldi bölüm, Kızıl Goncalar'ı zorlayacak bu gidişle, Titalde fazla oran yok aralarında
Ozan Akbabamızın arkasındayız her daim![]()
Fragmanda hic aksiyon göstermediler, Meğerse aksiyonda var dizide, Töre, Aşiret ve Aksiyon tam benlikŞUNA BAK ÇÜŞ BE ! OZAN'I MI ÖZLEDİNİZ ? MARDİN'LE TÖRE'Yİ BİR TUTUP MU İZLEMEK İSTEDİNİZ BU NE
UZAK ŞEHİR - TEKRAR
TOTAL (14) : 2,56
AB (13) : 1,80
ABC1 (17) : 2,06
Uyarlama dizi bu. Aksiyon var elbetteFragmanda hic aksiyon göstermediler, Meğerse aksiyonda var dizide, Töre, Aşiret ve Aksiyon tam benlik
Tekrarıda güzel oranlar almış Tebrikler
Kalpazan çok düşmüşKızıl Goncalar
Total | (1) | 6,29
AB | (1) | 8,01
ABC1 | (1) | 8,64
Uzak Şehir
Total | (2) | 5,73
AB | (8) | 2,77
ABC1 | (2) | 5,11
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi
Total | (7) | 3,94
AB | (2) | 4,28
ABC1 | (5) | 4,29
Kalpazan
Total | (9) | 3,49
AB | (6) | 3,09
ABC1 | (6) | 4,27
Kaynak: Deniz Tural(x)
Öyle deme.Kalpazan is Dead. Geçmiş olsun ekibe şimdiden. Show TV'nin dizilerinde bir cıvkını çıkarma oluyor belli bir süreden sonra. Baharda bu 12/13'lerde oldu. Kalpazan da 4'ten başladı. Kötü zamanlama. İzlemeyi bıraktım.
Ne gibi cıvıma?Kalpazan is Dead. Geçmiş olsun ekibe şimdiden. Show TV'nin dizilerinde bir cıvkını çıkarma oluyor belli bir süreden sonra. Baharda bu 12/13'lerde oldu. Kalpazan da 4'ten başladı. Kötü zamanlama. İzlemeyi bıraktım.
Çarşamba günü boş. Pazar günü 2 dizi. Cumartesi Yabani'yi sayma 2 dizi. Cuma gününe 2 dizi. (Kara Ağaç Destanı sayma. Kanal ne yapmaya çalışıyor belli değil.) Piyasada dizi yok. Tabi izlenir.Öyle deme.Sezonun en çok izlenen kanalı Show TV, Kalpazan da izlenir.
![]()
Şimdi şöyle; Bahar'da bu durum hatırlarsan bir tane kendi aralarında spontane gelişen sahne vardı. Hatta bu sahneyi diziden sonra kamera arkasını yayınladılar Bahar oradan sonra kendi çizgisinden kopmaya başladı. Yanlış anlaşılmak istemem. Ben dizinin hâlâ iyi bir izlenecek yapım olduğunu düşünüyorum. Ama bu spontane gelişen sahneler dizide çok fazlalaştı. İzleyenler ne demek istediğimi anlamıştır umarım. Dizinin akışını bozacak biçimde bazen sahneler oluyor. Ne alaka dedirtiyor bana. Bu sahne diziyle ne alaka. En son fragmanda mesela Bahar büyük ihtimalle sarhoş olacak. Ve bunu yine izleyiciye spontane bir sahne şeklinde yutturacaklarda, kardeş kardeş bu kadın nasıl yapar bunu diyen bir Allah'ın kulu yok. Sanki iki kez nakil ameliyatı olan o değilmiş gibi takılıyor dizide. Yapmayın gözünüzü seveyim.Ne gibi cıvıma?
Neye dayanarak diyosun ? Cuma gününe bakarak mı ? 😂Öyle deme.Sezonun en çok izlenen kanalı Show TV, Kalpazan da izlenir.
![]()
Neler olmuş öyle geçelim ☺️
Ablamla yeniden bir dizide beraberiz mükemmel ❤️ Bu arada dizide intikam meselesi yok sadece, kaçakçılık var 😂Neler olmuş öyle geçelim ☺️
Bizde buradayız. Kalpazan bırakıldı. Yaşasın Uzak Şehir 🤍🚀 Şimdilik 4 bölüm ama.Ablamla yeniden bir dizide beraberiz mükemmel ❤️ Bu arada dizide intikam meselesi yok sadece, kaçakçılık var 😂