11 Kasım 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızıl Goncalar - 26. Bölüm | NOW

• Kalpazan - 4. Bölüm | Show TV

• Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 32. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Uzak Şehir - Yeni Dizi | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kızıl Goncalar
Total | (1) | 6,29
AB | (1) | 8,01
ABC1 | (1) | 8,64

Uzak Şehir
Total | (2) | 5,73
AB | (8) | 2,77
ABC1 | (2) | 5,11

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi
Total | (7) | 3,94
AB | (2) | 4,28
ABC1 | (5) | 4,29

Kalpazan
Total | (9) | 3,49
AB | (6) | 3,09
ABC1 | (6) | 4,27

Kaynak: Deniz Tural(x)

OHAAAAA 😂

Gelecek hafta Kızıl Goncalar'ını geçiyoruz 😂 @ahmetbey @Angelica

ŞUNA BAK ÇÜŞ BE ! OZAN'I MI ÖZLEDİNİZ ? MARDİN'LE TÖRE'Yİ BİR TUTUP MU İZLEMEK İSTEDİNİZ BU NE

UZAK ŞEHİR - TEKRAR
TOTAL (14) : 2,56
AB (13) : 1,80
ABC1 (17) : 2,06

ŞUNA BAK ÇÜŞ BE ! OZAN'I MI ÖZLEDİNİZ ? MARDİN'LE TÖRE'Yİ BİR TUTUP MU İZLEMEK İSTEDİNİZ BU NE

UZAK ŞEHİR - TEKRAR
TOTAL (14) : 2,56
AB (13) : 1,80
ABC1 (17) : 2,06
Fragmanda hic aksiyon göstermediler, Meğerse aksiyonda var dizide, Töre, Aşiret ve Aksiyon tam benlik

Tekrarıda güzel oranlar almış Tebrikler

Reactions: AhmetBayram
Kalpazan is Dead. Geçmiş olsun ekibe şimdiden. Show TV'nin dizilerinde bir cıvkını çıkarma oluyor belli bir süreden sonra. Baharda bu 12/13'lerde oldu. Kalpazan da 4'ten başladı. Kötü zamanlama. İzlemeyi bıraktım.

Kalpazan çok düşmüş

Öyle deme.
Sezonun en çok izlenen kanalı Show TV, Kalpazan da izlenir.

Kalpazan bu sezon başlayan diziler arasında başladığım tek dizi. Şu an senaryosu gayet iyi gitmesine rağmen bu hafta epey reyting kaybetmiş. Umarım toparlar.

Ne gibi cıvıma?

Öyle deme.
Sezonun en çok izlenen kanalı Show TV, Kalpazan da izlenir.
Çarşamba günü boş. Pazar günü 2 dizi. Cumartesi Yabani'yi sayma 2 dizi. Cuma gününe 2 dizi. (Kara Ağaç Destanı sayma. Kanal ne yapmaya çalışıyor belli değil.) Piyasada dizi yok. Tabi izlenir.
Dizilerin alayını Pazartesi, Perşembeye sıkıştırmışlar
------

Ne gibi cıvıma?
Şimdi şöyle; Bahar'da bu durum hatırlarsan bir tane kendi aralarında spontane gelişen sahne vardı. Hatta bu sahneyi diziden sonra kamera arkasını yayınladılar Bahar oradan sonra kendi çizgisinden kopmaya başladı. Yanlış anlaşılmak istemem. Ben dizinin hâlâ iyi bir izlenecek yapım olduğunu düşünüyorum. Ama bu spontane gelişen sahneler dizide çok fazlalaştı. İzleyenler ne demek istediğimi anlamıştır umarım. Dizinin akışını bozacak biçimde bazen sahneler oluyor. Ne alaka dedirtiyor bana. Bu sahne diziyle ne alaka. En son fragmanda mesela Bahar büyük ihtimalle sarhoş olacak. Ve bunu yine izleyiciye spontane bir sahne şeklinde yutturacaklarda, kardeş kardeş bu kadın nasıl yapar bunu diyen bir Allah'ın kulu yok. Sanki iki kez nakil ameliyatı olan o değilmiş gibi takılıyor dizide. Yapmayın gözünüzü seveyim.

Kalpazan dizisinde 3 bölüm izledim. Gayette iyi. Bölümün yükselmesini hareketlenmesini beklerken, mafya dediğimiz adamların sahneleri yok artık dedirtti. Marjinal olacağız diye herşeyi birbirine kattılar. Kimsede aga bize ne izletiyor şimdi bunlar demiyor. Adem'in kızının burun meselesine hiç girmiyorum zaten. Baştan aşağı yavan bir konu benim için kendileri. Ama dünkü meyhane giriş sahneleri ve mafya sahneleri bende büyük hayal kırıklığı yarattı.

Son düzenleme: