İlk bölüm daha iddialı açmalıydı diye düşünüyorum, bakalım bekliyorum ben de haftaya alacağı sonuçları.Misafir gününe göre özellikle ab lerde güzel başlamış bence konusu açılınca daha iyi olur diye düşünüyorum
İlk bölüm daha iddialı açmalıydı diye düşünüyorum, bakalım bekliyorum ben de haftaya alacağı sonuçları.Misafir gününe göre özellikle ab lerde güzel başlamış bence konusu açılınca daha iyi olur diye düşünüyorum
İlk bölüm daha iddialı açmalıydı diye düşünüyorum, bakalım bekliyorum ben de haftaya alacağı sonuçları.
İlk bölümü izlemedim henüz, bi izleyeyim de karar vereceğim bende.Öyle tabii yinede iyiydi demek istedi bende bakalım haftaya neler olacak
İlk bölümü izlemedim henüz, bi izleyeyim de karar vereceğim bende.
O kadar üzülüyorum ki bu sezonu savunmayı çok isterdim Koskoca 4 sezon kolay değil ama sinirden düşman oldum diziye. Haftaya bölümün fragmanını gördüm de rezillik ötesi resmen.Eski göz ağrım Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni rakip ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıc'nın ara sonrası dönüşünde düşmemesine sevindim. Diğer İzleyicileri sadıkmış atv hep iyi gitsin @Yiğitt @Forumdash
Misafir dizisi ortalama bir reyting. Umarım yükseliş yaşar ama ben çok beğenmedim. Evlilik Hakkında Herşey gibi iyi bir izlenim bırakmadı ilk bölümde. TV'den canlı izlemeyeceğim netleşti. Duruma göre belki kısa kısa videolar ile ikinci bölüme de şans veririm.
Merak edip baktım fragmana, yoruma kapalı başka zaman görürüz artık.O kadar üzülüyorum ki bu sezonu savunmayı çok isterdim Koskoca 4 sezon kolay değil ama sinirden düşman oldum diziye. Haftaya bölümün fragmanını gördüm de rezillik ötesi resmen.
Hünkar'a da Demir'e de yakışmayan ölüm sebepleri yazıldı resmen. Bİr efsane olacakken Hilal (züleyha demiyorum) yuzunden ziyan olan bir işe dönüştü.
Demir'in cesedi de çıktıgına göre ortaya youtube'daDemir geri dönsün diyen totaller de izlemeyi bırakır umarım
Yorumlar son 4-5 bölümdür kapalı Beğenmeme oranalrı da fazlalaşmişti sonra kapattılar Bi de katil damgası vurdular ya adamaMerak edip baktım fragmana, yoruma kapalı başka zaman görürüz artık.
Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri öldü ve şimdi Üç Kuruşun kadrosunda ama hâlâ insanlar gelecek diyor yani devam ederler o tarz yorumlara.
Demir karakterine yazık oldu. Hünkar'ın hiç olmazsa iyi bir cenazesi oldu. Demir'i kötüleyip yolluyorlar :S
Fragmanları izlemeyi bile bırakmıştım sen dedin diye baktım. Artık dizide hiçbir şeye hakim değilimYorumlar son 4-5 bölümdür kapalı Beğenmeme oranalrı da fazlalaşmişti sonra kapattılar Bi de katil damgası vurdular ya adama
En iyisini yapmişin bizimkiler baktiği için arada gözüm kayıyorFragmanları izlemeyi bile bırakmıştım sen dedin diye baktım. Artık dizide hiçbir şeye hakim değilim
Aşk Mantık intikam ve Kardeşlerim dizisine de evdekiler bakıyor diye son zamanlarda alıştımEn iyisini yapmişin bizimkiler baktiği için arada gözüm kayıyor
Haftanın en zorlu günlerinden birinde ilk bölümüyle 2 grupta 4 reyting alan bir dizi yalnız bahsettiğimiz.fox bu sezon ne yapsa elinde patlıyor.
Haftanın en zorlu günlerinden birinde ilk bölümüyle 2 grupta 4 reyting alan bir dizi yalnız bahsettiğimiz.
Yalancı'ya başlamadan önce ben de benzetiyordum ama Yalancı bu diziye göre fazla ağır kaçıyor. Misafir'de hem işleyiş yavaş değil hem de ara sıra Kadın'daki gibi tebessüm ettiren sahneler görüyoruz. Biraz daha yükselebilir, hikayesi açıldıkça da (eğer açılırsa) yukarı ivme gösterir.misafir yabancı dizisi gibi olabilir. aynı soğuk havayı bu dizidende aldım. böyle karanlık temalı diziler 2 saat olunca tutmuyor.