- Reaksiyon puanı
- 34,782
- Puanı
- 1,061
New Amsterdam
9-1-1
Netflix
Sevdin mi izledim ben çok iyi diziydi
New Amsterdam
9-1-1
Netflix
Ankette olmadığını neden demedin
Aman bana farketmiyorKimse Barbados'u dememiş. Ekledim
Ankette olmadığını neden demedin
Ekledim şimdi. Perşembe günlerini açmadığım için hakim değildim
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Bussy , oylarınız kaydı. Değiştirin isterseniz ama Diğer kısmına da uyar belki
Çok uzun süreli bir program olmayacak gibi. Bugün konuğu var mı? Geçen hafta iki ismi konuk etmişti.Haluk Levent'le Yeniden
13'ü tamamlayacağını düşünüyorum çünkü reytinglerden öte bir amaç var. Yine de bu kadar az izlenmesi hoş değil. Konuklar da Ender Balkır, İsmail Altınsaray, Çiğdem Batur, Çetin Altay (Özge Özder ve eşi de kısa süreliğine geldi).Çok uzun süreli bir program olmayacak gibi. Bugün konuğu var mı? Geçen hafta iki ismi konuk etmişti.
İçindeki cevheri (fanatikliği) ortaya çıkarmana yardımcı olduğum için bana teşekkür etmeni beklerdim doğrsu.Eski göz ağrım Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni rakip ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıc'nın ara sonrası dönüşünde düşmemesine sevindim. Diğer İzleyicileri sadıkmış atv hep iyi gitsin @Yiğitt @Forumdash
Misafir dizisi ortalama bir reyting. Umarım yükseliş yaşar ama ben çok beğenmedim. Evlilik Hakkında Herşey gibi iyi bir izlenim bırakmadı ilk bölümde. TV'den canlı izlemeyeceğim netleşti. Duruma göre belki kısa kısa videolar ile ikinci bölüme de şans veririm.
Sen deyince fark ettim de epey eski bir tarih gibi, yanlış eklenmiş sanırım. @DosiABC1 tablosu hangi tarihe ait?
14 Ağustos Cumartesi Total tablosu.ABC1 tablosu hangi tarihe ait?
ABC1 tablosu hangi tarihe ait?
Benim hatam değil bu çünkü sabit bir tablo, yani parça parça eklenmemiş aldığımız yer hata etmişSen deyince fark ettim de epey eski bir tarih gibi, yanlış eklenmiş sanırım. @Dosi
Sana demedim zaten sitede yanlış olmuştur, yoksa sen nereden bulup çıkaracaksın bu tabloyu da ekleyeceksin?Benim hatam değil bu çünkü sabit bir tablo, yani parça parça eklenmemiş aldığımız yer hata etmiş
Fox’un yeni dizisi Misafir reyting yarışında ne yaptı? İşte dünün sonuçları...
11 Kasım tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu.www.medyaradar.com
Bazen tek tek oluyor ama haklısın ayarladım şimdi. @Hazem 'in dikkatine sağlıkSana demedim zaten sitede yanlış olmuştur, yoksa sen nereden bulup çıkaracaksın bu tabloyu da ekleyeceksin?
Allah razı olsun. Artık fanlığımı doya doya haykırabilirimİçindeki cevheri (fanatikliği) ortaya çıkarmana yardımcı olduğum için bana teşekkür etmeni beklerdim doğrsu.
Çukurova bu oranlarla sezonu çok rahat tamamlar. Barbaroslar beklenen atağı yapamadı, tek sezonluk bir iş olması mantıklı olur ki bu oranlarla öyle olacak gibi görünüyor.
Misafir'in yorumları ortalama düzeydi yani öyle ne çok beğenilmiş ne de beğenilmemişti ortadaydı. Haftaya öyle fazla yükseliş de beklemiyorum o nedenle...
'Misafir' dizisi beklentimin altında bir açılış yapmış, ben daha iyi açar diyordum. İlk bölüm fazla da ses getirememiş, haftaya fazla da bir yükseliş beklemiyorum. Alacağı en yüksek reyting 6 olur gibi duruyor.
'Misafir' dizisinin gelişi diğer dizileri hiç etkilememiş neredeyse. Camdaki Kız bir kategoride yükselip diğerlerinde düşmüş, Çukurova ve Barbaroslar üç grupta da yükselmiş.
Günün tüm yapımları kanalını ve yapımcısını güldürmüş gibi, 'Misafir' dizisi perşembe dengesini değiştiremeyecek bence. İlk beş civarında dolanır diye düşünüyorum, bakalım haftaya alacağı sonuçlar belli eder.