Ab'de daha iyi gidecektir.
O yönden düşününce doğru aslında ama 2.3 nedir ya? 3 alsaydı bari.
tns de bozukluk var cumartesi 3 reyting alan kanal d dizisi nasıl pazartesi anlıkta listeye girer 😱Kayip'in anliga girdigine sevinin bence. Fena baslamamis.
Ab'de daha iyi gidecektir.
4 alsa yeter herhalde.
İyi gideceğine eminim ama ne kadar iyi gidecek bakalım?
tns de bozukluk var cumartesi 3 reyting alan kanal d dizisi nasıl pazartesi anlıkta listeye girer 😱
bilemiyorum kayıp sitem düzgün olsa da bozuk da olsa totalde görebilecğei en yüksek 5 tir anlıktaDüzelme mi var diyorsun simdi tam anlamadimsüphelenmeyelim mi artik
bilemiyorum kayıp sitem düzgün olsa da bozuk da olsa totalde görebilecğei en yüksek 5 tir anlıkta
pazartesinin ab boşluğunda ab de 5 almalı bence en kötüKanal D'nin TNS'de genel anlamda 4 reytingi gecemedigini düsünürsek yarin 3 falan alir
Ya şuan özetti ya ondan düşük geldi çünkü yükselmez gibi ama bakalım belli olmaz.Sakin arkadaşlar.Karşısında Karadayı, O Ses, İki Dünya Arasında, Deniz Yıldızı gibi rakipler vardı. Kayıp'ın listeye girmesi bile başarı.
pazartesinin ab boşluğunda ab de 5 almalı bence en kötübu arada tns her hafta şikayetçi olan diziyi yükseltiyor bu hafta aşk ya da karadayıdan bir yükselme bekliyorum
pazartesinin ab boşluğunda ab de 5 almalı bence en kötübu arada tns her hafta şikayetçi olan diziyi yükseltiyor bu hafta aşk ya da karadayıdan bir yükselme bekliyorum
2'dir TNS diyorsun bu anlıklar sbt'nin değil mi? SBT ile TNS birleştiği haberleri doğrulandı mı? 😕 Kafam kariştitns de bozukluk var cumartesi 3 reyting alan kanal d dizisi nasıl pazartesi anlıkta listeye girer 😱
anladın işte sen dediğimi2'dir TNS diyorsun bu anlıklar sbt'nin değil mi? SBT ile TNS birleştiği haberleri doğrulandı mı? 😕 Kafam karişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?