11 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

gerçekçi oluyor bence uyarladığı romanalrın çoğu eski zamana ait :) şimdi aşk ı memnu da nihal 13-14 yaşında olsa beşir arap olsa kim izler :F
Ama o 2 sezonluk güzel bir uyarlamayadı YP gibi bir roman 6 , 7 sezon uyarlanırsa ben o dizide efsane aramam para için uzatıldığı açık yani. :) :)

Ama o 2 sezonluk güzel bir uyarlamayadı YP gibi bir roman 6 , 7 sezon uyarlanırsa ben o dizide efsane aramam para için uzatıldığı açık yani. :) :)
türkiyede 3 sezondan fazla süren her iş para içindir ya as gibi birbirinden bağımsız olacak bölümler ya da my gibi uzun süreceği belli olacak :)

o ses teki akşam çıkan yarışmacılar ve sesler muhteşemdi reytinglerde total 12.2 ye yükselmiş abde 13.05 uçuyo o ses:gangnam:
karadayı totalde 10.67 reytinge abde 10.21e yükselmiş çok iyi gidiyo dizi tebrikler:)
recep ivedik 2 nekadar yayınlandı ama hala totalde 4.68 reyting ab 4.12 alabiliyo
kayıp total 2.63 reyting ab 3.06 alabilmiş yakında final yapar

Son düzenleme:
Kanal D Kayıp'a yanlış strateji uygulamış. 19.45'de dizi mi başlarmış, hele bir de yeni gününde yayınlanıyorsa. :)

20.30 gibi başlasa en azından ilk 20'ye girerdi. :)

kanal d kayıpı 23.15'e kadar yayınlayıp arkasınada galip derviş dizisini koymalıydı
22.30-23:00 arası boşluktan faydalanıp 4 reytingleri görebilirdi kayıp

Kayıp çok kötü gitmiş Kanal D mundar etti güzelim diziyi. :(

Acun'a ve Karadayı'ya tebrikler. :) :)

Recep yine iyi gitmiş helal olsun tebrikler yalnız Kanal D'de ki film niye düşük almış anlamadım. :)

Heye Canlı ve Süperman idare eder oranlar almış Show TV için. :)

İrfan şahin Mesut yardanda Yardım isteyebilir yAda Camide ceksinler Şİşli camisi olur orda duaya gitsinler başka türlü yükselemez

teroinin yüzde 50 si tuttu bu hafta aşk da yükselirse tamadır :F @Forumdash
Yukselecek diyip durdugun bumuydu:T: Bende AB 11'leri görür diyordum:T:

pazartesiye pek katılmıyorum o ses düellolarda acayip düşüyordu aynı düşüşü yaşarsa yeni bir program iş yapabilir :)

O ses bu sene elemeler bitince düşmez. Zira 3 haftadır aniden AB'si 13'lere çıktı bu da ne demek? denekler değişti. Denekler sanırım 6 ayda bir değişiyor yada 3 ayda bir😕 Şuanki denekler star'cılara gitmiş. Beni Affet bile ilk 5'te.

tamam ZENGİNLER gömleklerine isimlerini yazdırabilirler ama bu o gömleklerin senaryoda aynı amaçla ortaya çıkmasını gerektirmez :X aynı yapım şirketi birer yıl arayla iki dizi :) karadayı yı İZLESİEM DİĞER dizilerden neler bulurum Allah bilir
Tamam izle la :A En azından başka diziler gibi karakteri isim olarak değiştirip ama rol/senaryo olarak aynı şeyleri izlemiyoruz:) Bunu yapan yapım şirketleri de var hacı:X

Yukselecek diyip durdugun bumuydu:T: Bende AB 11'leri görür diyordum:T:

O ses bu sene elemeler bitince düşmez. Zira 3 haftadır aniden AB'si 13'lere çıktı bu da ne demek? denekler değişti. Denekler sanırım 6 ayda bir değişiyor yada 3 ayda bir😕 Şuanki denekler star'cılara gitmiş. Beni Affet bile ilk 5'te.

Tamam izle la :A En azından başka diziler gibi karakteri isim olarak değiştirip ama rol/senaryo olarak aynı şeyleri izlemiyoruz:) Bunu yapan yapım şirketleri de var hacı:X
demek ki ederi 11 in altımış :Fzaten ay yapım dizisi olarak 2.sezonda totalleştiyse sorun var demektir:J

yine de bir düşüş olabilir :X karadayıya gün doğar belki :F

haangi diziler lo onlar açık konuş :F

demek ki ederi 11 in altımış :Fzaten ay yapım dizisi olarak 2.sezonda totalleştiyse sorun var demektir:J

yine de bir düşüş olabilir :X karadayıya gün doğar belki :F

haangi diziler lo onlar açık konuş :F
Diziden zaten en fazla 11 bekliyorum fazlası benim içinde hayalcilik olur. Dizi hiç kimsenin yapamadiğini yapıyor 2 saati aşıyor:F Millet "bi 15 dakka daha izlemesem de olur gece 12 de bitiyor nasılsa" diyor :F:F O sesin yaşayacaği düşüş AB 8-9'lara düşmez bence 😕

Diziden zaten en fazla 11 bekliyorum fazlası benim içinde hayalcilik olur. Dizi hiç kimsenin yapamadiğini yapıyor 2 saati aşıyor:F Millet "bi 15 dakka daha izlemesem de olur gece 12 de bitiyor nasılsa" diyor :F:F O sesin yaşayacaği düşüş AB 8-9'lara düşmez bence 😕
çalıkuşu da 2 saati aşiyi :F
2 saati aşmak maharet mi 2x80=160 saat ne senaryo kalır ne oyunculuk düzgün :F

kayıp reklamsız gitmesine rağmen 3 anca almış, bu saatten sonra yükselemez bu dizi..
karadayıya hey maşallah 23.54 de bitmiş :kiki: gören der ki yarışma programı, ona rağmen geçememiş o sesi :)
o ses yine 1. :)