Ab'de daha iyi gidecektir.
O yönden düşününce doğru aslında ama 2.3 nedir ya? 3 alsaydı bari.![]()
tns de bozukluk var cumartesi 3 reyting alan kanal d dizisi nasıl pazartesi anlıkta listeye girer 😱Kayip'in anliga girdigine sevinin bence. Fena baslamamis.
Ab'de daha iyi gidecektir.![]()
4 alsa yeter herhalde.
İyi gideceğine eminim ama ne kadar iyi gidecek bakalım?![]()
![]()
tns de bozukluk var cumartesi 3 reyting alan kanal d dizisi nasıl pazartesi anlıkta listeye girer 😱
bilemiyorum kayıp sitem düzgün olsa da bozuk da olsa totalde görebilecğei en yüksek 5 tir anlıktaDüzelme mi var diyorsun simdi tam anlamadimsüphelenmeyelim mi artik
![]()
bilemiyorum kayıp sitem düzgün olsa da bozuk da olsa totalde görebilecğei en yüksek 5 tir anlıkta![]()
pazartesinin ab boşluğunda ab de 5 almalı bence en kötüKanal D'nin TNS'de genel anlamda 4 reytingi gecemedigini düsünürsek yarin 3 falan alir![]()
Ya şuan özetti ya ondan düşük geldi çünkü yükselmez gibi ama bakalım belli olmaz.Sakin arkadaşlar.Karşısında Karadayı, O Ses, İki Dünya Arasında, Deniz Yıldızı gibi rakipler vardı. Kayıp'ın listeye girmesi bile başarı.
![]()
pazartesinin ab boşluğunda ab de 5 almalı bence en kötübu arada tns her hafta şikayetçi olan diziyi yükseltiyor bu hafta aşk ya da karadayıdan bir yükselme bekliyorum
![]()
pazartesinin ab boşluğunda ab de 5 almalı bence en kötübu arada tns her hafta şikayetçi olan diziyi yükseltiyor bu hafta aşk ya da karadayıdan bir yükselme bekliyorum
![]()
2'dir TNS diyorsun bu anlıklar sbt'nin değil mi? SBT ile TNS birleştiği haberleri doğrulandı mı? 😕 Kafam kariştitns de bozukluk var cumartesi 3 reyting alan kanal d dizisi nasıl pazartesi anlıkta listeye girer 😱
anladın işte sen dediğimi2'dir TNS diyorsun bu anlıklar sbt'nin değil mi? SBT ile TNS birleştiği haberleri doğrulandı mı? 😕 Kafam karişti![]()