11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Kanal D 20:00-23:00 arasında aralıksız her 15'likte zirvede olsa bile yine program bazında birinci olmazç. Bunun esas nedeni reklam değil, esas neden YST'nin 21:30'da başlaması, BBEB'in ise 19:45...

Acun 21.00'da başlasa da zirvede oluyor. Onu geçelim.

Ama senin demek istediğin şu galiba; Acun özetle başlıyor, Bbeb özetsiz direkt yeni bölüm olduğu için düşük çıkıyor...

Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde 8,62 reytingle rahat bir şekilde zirvede yer almış , ab grubunda ise 10 reytingide geçti ve çok rahat 1.oldu.
Ben Bilmem Eşim Bilir yine çok iyi gitti ve totalde 7,15 reyting , abde 8 reytingi geçer 3.sırada yer aldı.
Harem totalde 3,92 reytingle 6.sırada , abde 4,5 reytingle 7. sırada yer aldı.
Farklı Desenler totalde çok iyi giderek 12. , abde 34. sırada yer aldı.
Hayat Devam Ediyor totalde 14. , abde 15. sırada yer alarak kötü gitmedi.
Suskunlar vasat gitmiş dizi her 2.gruptada 2 reyting bile alamamış totalde 31. , abde
25.sırada yer aldı.

Fox gibi reyting'e hasret bi kanal icin cok bile ama genell olarak iyi degil daha acik oldu mu! :d
her şeyi reytingle ölçme :D starın acyna verdiği parayla fox 10 dizi çker hepsi de 4-5 reyting alır :D zaten show u geçti prime time da kadın izleyici atv den çok fox u tercih etmiş ve foc 5 yıllık kanal :D

Acun 21.00'da başlasa da zirvede oluyor. Onu geçelim.

Ama senin demek istediğin şu galiba; Acun özetle başlıyor, Bbeb özetsiz direkt yeni bölüm olduğu için düşük çıkıyor...

Evet, Acun 21:00'de başlasa da böyle olur, ancak Acun'un özetsiz başlaması ve hiç bölmemesi lazım BBEB'in zirveyi görebilmesi için...

Ya da BBEB de özetle başlayacak veya bölecek bir yerde, zira 20:00-21:00 arası ister istemez reytingler daha düşük oluyor...

Bu arada Acun'un özeti ile yeni bölümünü toplayınca yine BBEB'i az farkla da olsa geçiyor bugün ama reklamları dahil edersek az farkla Kanal D önde olabilir sadece Total'de az reklam verdiği için...

Total

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]8.89[/TD]
[TD]8.62[/TD]
[TD]-0.27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ben Bilmem Eşim Bilir[/TD]
[TD]7.82[/TD]
[TD]7.15[/TD]
[TD]-0.67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]3.79[/TD]
[TD]3.92[/TD]
[TD]+0.12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farklı Desenler: Feride[/TD]
[TD]3.15[/TD]
[TD]3.39[/TD]
[TD]+0.24[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayat Devam Ediyor[/TD]
[TD]2.98[/TD]
[TD]3.33[/TD]
[TD]+0.35[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Krem[/TD]
[TD]2.75[/TD]
[TD]2.87[/TD]
[TD]+0.12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Erkek 1 Kadın[/TD]
[TD]1.82[/TD]
[TD]1.57[/TD]
[TD]-0.25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suskunlar
[/TD]
[TD]2.69[/TD]
[TD]1.86[/TD]
[TD]-0.83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]10.70[/TD]
[TD]10.14[/TD]
[TD]-0.56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ben Bilmem Eşim Bilir[/TD]
[TD]8.01[/TD]
[TD]8.06[/TD]
[TD]+0.05[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]5.26[/TD]
[TD]4.50[/TD]
[TD]-0.76[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farklı Desenler: Feride[/TD]
[TD]1.43[/TD]
[TD]1.69[/TD]
[TD]+0.26[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayat Devam Ediyor[/TD]
[TD]2.01[/TD]
[TD]3.01[/TD]
[TD]+1.00[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Krem[/TD]
[TD]2.15[/TD]
[TD]2.96[/TD]
[TD]+0.81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Erkek 1 Kadın[/TD]
[TD]3.07[/TD]
[TD]2.37[/TD]
[TD]-0.70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suskunlar[/TD]
[TD]2.35[/TD]
[TD]1.94[/TD]
[TD]-0.41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da zirvede. Ancak geçen haftaya göre iki grupta da düşüş var. A/B`de program ilk ikiyi kapattı

Ben Bilmem Eşim Bilir Totalde 2. , A/B`de 3. sırada yer alarak yine çok iyi gitti. Program totalde düşüş, A/B`de hafif yükseliş yaşadı

Harem bu hafta totalde yükselse de, geçen hafta çok iyi oran aldığı A/B`de ciddi düşüş yaşadı. Ama yine de en çok izlenen dizi ünvanını korudu.

Farklı Desenler: Feride her iki grupta da yükseldi. Dizinin Total reytingleri Samanyolu için yeterince iyi

Hayat Devam Ediyor bu hafta iki grupta da yükseldi. Özellikle A/B`de 1 reyting yükselen dizi hala istenilen reytinge ulaşamıyor

Şebeke fena başlamadı. Totalde 22. , A/B`de 12. olan program her iki grupta 10 shareyi geçti

Krem de bu hafta yükselen diziler içerisinde. Dizi özellikle A/B`de ciddi anlamda yükselmiş. Ancak bu tür dizilerin PT2`de yayınlanması dizi için dezavantaj

1 Erkek 1 Kadın bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı. Ama A/B oranları Starı tatmin etmeye yeterli

Herkesin kolay sandığı Pazar gününe alınan Suskunlar iki grupta da ciddi şekilde reyting kaybetti. Totalde 31. , A/B`de 25. oldu

Son düzenleme:
Herkes tutturmuş Star Acun'a tonla para veriyor diye. Parasının karşılığını da alıyor ve almaya devam edecek. A/b grubunda Acun çok iyi gidiyor. O ses geçen sene 10'u görmemiş bu sene 11'den aşağı inmiyor. Yetenek Sizsiniz bazı istisnalar dışında zirvede. Survivor gelince daha da fırlayacak... Sosyal medyada da Acun'un programları zirvede. Haliyle reklamverenler yıllardır güvendikleri Acuna'a yöneliyorlar.

Star para döküyor ama karşılığını da alıyor. Sonuçta Acun'un 1 tane programı yok ki. Haftanın 3 gününü Acun'a verdiler...

Bir zamanlar birileri Show tv Muhteşem Yüzyıl'ı reytingi düştü diye postaladı diyordu. Star'a kazık attılar diyorlardı. Ama şuan görüyoruz ki Muhteşem Yüzyıl a/b grubunda rakipsiz, dizinin reklamlarından olağanüstü paralar kazanıyor. Show ise cimrilik yapa yapa ortada kaldı şimdi...

Son düzenleme:
Maddi olaylardan anlıyorum diyorsunuz ama anladığınız da yok yani. Ezberlenmiş sözler hepsi... Fox'ta Unutma Beni ve Deniz Yıldızı primetime dizileri bile değil zaten. Kitleleri belli domestik kesim.

2 dizisi var Lale'yle Yer Gök Aşk... Onlar da düştü zaten 4-5 reytinlik diziler. Asıl para primetime'da dönüyor. Fox'un o kadar çok para kazandığını sanmıyorum.

Şuan en yüksek kâr eden kanal Kanal D'dir, ardından Star ve Atv gelir...

- - - Ekleme - - -

Atv'nin her bölümünü sinema filmi gibi çektiği "Benim İçin Üzülme" a/b'de ala ala 4 küsür almış. Total'de 6.

Eğer bu şekilde giderse bu dizi de kâr etmez o zaman. Niye ona bir şey diyen yok, sürekli tutturmuşsunuz Acun diye...

Meyve veren ağaç taşlanır sözü boş değilmiş demek...

Son düzenleme:
Maddi olaylardan anlıyorum diyorsunuz ama anladığınız da yok yani. Ezberlenmiş sözler... Fox'ta Unutma Beni ve Deniz Yıldızı primetime dizileri değil zaten. Kitleleri belli domestik kesim.

2 dizisi var Lale'yle Yer Gök Aşk... Onlar da düştü zaten 5 reytinlik diziler. Asıl para primetime'da dönüyor. Fox'un o kadar çok para kazandığını sanmıyorum.

Şuan en yüksek kâr eden kanal Kanal D'dir, ardından Star ve Atv gelir...

senden lafı anlamamışın :D harcadığı paraya göre en iyi kaanan fox:D

Harcadığı paraya göre kazanmak demek kâr demek zaten. Fox'un da en iyi kâr eden olduğunu sanmıyorum...

Harcadığı paraya göre kazanmak demek kâr demek zaten. Fox'un da en iyi kâr eden olduğunu sanmıyorum...

biraz mantıklı bakfox un 4 prime dizisi 1 yarışması var 2 günlük dizi 1 de su gibi maliyelterini düşününce fox 4.kanal bazı yerlerde 3. yani en z para ile kazanabileceğinin en fazlasını kazanaıyor :D

efsane dizi olunca komedileri de çıkıyor :D

- - - Ekleme - - -

fox şu an en az para harcayan harcadığı paraya göre en iyi izlenen:D
FOX`un en kar eden kanal olduğunu sanmıyorum. Fox 2 koyup 4 alıyorsa, Kanal D 5 koyup 16 alıyor. Hangisi daha fazla kar etmiş sen düşün.

Herşeyi bir tarafa bırak Kanal D`nin D Production yapımı 3 dizi, 1 programı var. Kayıp Şehir, ÖBGZK, Yalan Dünya, Ben Bilmem Eşim Bilir. Bunların da reytingleri mükemmel. Ocakda da dizileri başlayacak D Productiona ait.

Kısacası en çok kar eden kanal şu an Kanal D. Geçen yıldan kalma dizilerle işi götürüyor. Bundan sonra yavaş-yavaş diğer yapım şirketlerinden çok kendi şirketine yaptıracak dizilerini. Neredeyse hepsi tutuyor

FOX`un en kar eden kanal olduğunu sanmıyorum. Fox 2 koyup 4 alıyorsa, Kanal D 5 koyup 16 alıyor. Hangisi daha fazla kar etmiş sen düşün.

Herşeyi bir tarafa bırak Kanal D`nin D Production yapımı 3 dizi, 1 programı var. Kayıp Şehir, ÖBGZK, Yalan Dünya, Ben Bilmem Eşim Bilir. Bunların da reytingleri mükemmel. Ocakda da dizileri başlayacak D Productiona ait.

Kısacası en çok kar eden kanal şu an Kanal D. Geçen yıldan kalma dizilerle işi götürüyor. Bundan sonra yavaş-yavaş diğer yapım şirketlerinden çok kendi şirketine yaptıracak dizilerini. Neredeyse hepsi tutuyor

analmıyorsunuz galiba 5 kanal içinde en az harcayan fox buna göre kıyaslayınca fox iyi diyorum :D

Herkes tutturmuş Star Acun'a tonla para veriyor diye. Parasının karşılığını da alıyor ve almaya devam edecek. A/b grubunda Acun çok iyi gidiyor. O ses geçen sene 10'u görmemiş bu sene 11'den aşağı inmiyor. Yetenek Sizsiniz bazı istisnalar dışında zirvede. Survivor gelince daha da fırlayacak... Sosyal medyada da Acun'un programları zirvede. Haliyle reklamverenler yıllardır güvendikleri Acuna'a yöneliyorlar.

Star para döküyot ama karşılığını da alıyor. Sonuçta Acun'un 1 tane programı yok ki. Haftanın 3 gününü Acun'a verdiler...

Bir zamanlar birileri Show tv Muhteşem Yüzyıl'ı reytingi düştü diye postaladı diyordu. Star'a kazık attılar diyorlardı. Ama şuan görüyoruz ki Muhteşem Yüzyıl a/b grubunda rakipsiz, dizinin reklamlarından olağanüstü paralar kazanıyor. Show ise cimrilik yapa yapa ortada kaldı şimdi...
Çok haklısın Acuna tonla para veriyolar ama senin dediğin gibi karşılığını alıyolar şu an totalde nerdeyse 9 abde 10 alan kaç yarışma veya dizi var , O Ses Türkiyede geçen sezon abde çoğu zaman 7-8lerde almış abdedetabi daha fazla aldığı zamanlarda var ama bu sezon 11lerde kaç yapım var okadar alan hiç MYdan başka , MY hakkındada doğru söylemişsin Show Tv düştü diye verdiyse Stara şu an totalde nerdeyse 12 lerde abde nerdeyse 15 ve çok para kazanıyo , Show Tv ise totalde 5 reytingi gören dizisi kalmadı.