Ben Harem diye okumuştum ondan beğendim, o zaman beğenmekten vazgeçiyorum.Hayat dedim orada Hayat Devam Ediyor oran olarak artmış.
Fox'a göre iyi ne ya? En çok izlenen dizi olmuş harika...Suskunlar haftaya final olur , hde 1 ay'a kalmaz biter. Harem fox'a gore iyi..krem'in de durumu riskli en az 3,50 nin ustu olmasi lazim devam etmesi icin.. Bbeb cok iyi acun'u baya zorluyo..
@endgame
Ben Bilmem Eşim Bilir 21.00-22.00 arasında reklam verdi mi diye baktım tv arşivine.
Reklama girmemiş! (girmiş ama girmemiş. )
Şöyle bir durum olumuş: 21.33'te istikbal yatakları getirmişler sahneye. İlker üzerine oturup konuşuyor, istikbal reklamı yapıyor. 1 dakika bile sürmemiş. Sonra yarışmaya devam.
Reklama girdi gibi vahim bir durum yok yani.
Fox'a göre iyi ne ya? En çok izlenen dizi olmuş harika...
Reytinge hasret mi? Cumartesileri 4-5 kere Lale Devri ile günü zirvede tamamladı. Pazar günleri 7 haftadır en çok izlenen kanal oluyor. (diziler arasında) Deniz Yıldızı + Unutma Beni ilk 10 a giriyorlar, daha ne sayayım...Fox gibi reyting'e hasret bi kanal icin cok bile ama genell olarak iyi degil daha acik oldu mu!
Reytinge hasret mi? Cumartesileri 4-5 kere Lale Devri ile günü zirvede tamamladı. Pazar günleri 7 haftadır en çok izlenen kanal oluyor. (diziler arasında) Deniz Yıldızı + Unutma Beni ilk 10 a giriyorlar, daha ne sayayım...
Sen diyorsun ki reytinge hasret, oysa değil işte. YGA da Havva (Birce Akalay) çıktı diziden ona rağmen 4 alıyor gayet iyi... Sence de değil mi? Perşembe-Cuma Fear Factor Extrime'nin tekrarlarının 2 alması bana göre gayet iyi. Cumartesi Pazar günleri en çok FOX'un dizileri izleniyor... Deniz Yıldızı ile Unutma Beni zaten aldığı oranlar bir günlük dizi için şahane.Kanal d yi de say o zaman anlarsin farki
Show Tv'nin yeni yayın akışı:
Hafta İçi Her Gün 09.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 11.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 13.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 15.00 Pis Yedili - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 17.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Pazartesi 20.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Salı 20.00 Ustura Kemal - Yeni Bölüm
Her Çarşamba 20.00 Pis Yedili - Yeni Bölüm
Her Perşembe 20.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Cuma 20.00 Emir'in Yolu - Yeni Bölüm
Her Cumartesi 20.00 Doktorlar - Tekrar