11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Hayat dedim orada Hayat Devam Ediyor oran olarak artmış. :)

show tv nin ana haber bülteni hem sbt de hem tns de iyi reyting almış... sbt -tns arası oranlar iyice kapanmaya başladı iki grupta aynı yapımlardan hoşlanıyor herhaldeilginç......

suskunları da iyice susturmuşlar artık....

- - - Ekleme - - -

show un en kısa sürede toparlanması gerek yaz uykusundan daha kalkmazsa bu kış zor geçebilir onun için...

Suskunlar haftaya final olur , hde 1 ay'a kalmaz biter. Harem fox'a gore iyi..krem'in de durumu riskli en az 3,50 nin ustu olmasi lazim devam etmesi icin.. Bbeb cok iyi acun'u baya zorluyo..

show pazarları var olmak istiyor recep ivediğin tekrarlarını koysun daha başarılı olur

@endgame

Ben Bilmem Eşim Bilir 21.00-22.00 arasında reklam verdi mi diye baktım tv arşivine.

Reklama girmemiş!
(girmiş ama girmemiş. :D)

Şöyle bir durum olumuş: 21.33'te istikbal yatakları getirmişler sahneye. İlker üzerine oturup konuşuyor, istikbal reklamı yapıyor. 1 dakika bile sürmemiş. Sonra yarışmaya devam. :D

Reklama girdi gibi vahim bir durum yok yani. :D

Son düzenleme:
@endgame

Ben Bilmem Eşim Bilir 21.00-22.00 arasında reklam verdi mi diye baktım tv arşivine.

Reklama girmemiş!
(girmiş ama girmemiş. :D)

Şöyle bir durum olumuş: 21.33'te istikbal yatakları getirmişler sahneye. İlker üzerine oturup konuşuyor, istikbal reklamı yapıyor. 1 dakika bile sürmemiş. Sonra yarışmaya devam. :D

Reklama girdi gibi vahim bir durum yok yani. :D

Heee kısacası Tanıtıcı Reklam girmiş :X

Fox gibi reyting'e hasret bi kanal icin cok bile ama genell olarak iyi degil daha acik oldu mu! :d
Reytinge hasret mi? Cumartesileri 4-5 kere Lale Devri ile günü zirvede tamamladı. Pazar günleri 7 haftadır en çok izlenen kanal oluyor. (diziler arasında) Deniz Yıldızı + Unutma Beni ilk 10 a giriyorlar, daha ne sayayım... :)

Kanal d yi de say o zaman anlarsin farki :d
Sen diyorsun ki reytinge hasret, oysa değil işte. YGA da Havva (Birce Akalay) çıktı diziden ona rağmen 4 alıyor gayet iyi... Sence de değil mi? Perşembe-Cuma Fear Factor Extrime'nin tekrarlarının 2 alması bana göre gayet iyi. Cumartesi Pazar günleri en çok FOX'un dizileri izleniyor... Deniz Yıldızı ile Unutma Beni zaten aldığı oranlar bir günlük dizi için şahane.

İlk iki arasındaki kapışmada durum şöyle..

Öncelikle SBT ile TNS arasındaki fark kapanacağına ciddi bir artış göstermiş, BBEB SBT'de çok daha yüksek alıyor hala, SBT Total'de fark çok küçülmüşmüş, TNS'de ise durum çok farklı...

Resmi sonuçlara bakarsak Total'de iki yapım da düşmüş, ancak BBEB azıcık daha fazla düştüğü için fark geçen haftadan daha fazla.

A/B'de ise Acun biraz düşmüş, BBEB çok hafif yukarı yönlü kımıldamış, orada farkın az da olsa kapandığını söyleyebiliriz...

Özetle TNS'deki yüksek sosyete denekler (yani nüfusu 20 binin üstündeki yerlerde yaşayanlar) Acun'u çok seviyor, kırsalda yaşayanlar ise iki programı da seviyor...

@Lordly

Yanlış bilmiyorsam o halı muhabbetinde kısa bir reklam da oluyordu, o hiç olmadan ilgili anlıkta bu kadar düştüyse reklama çok fazla duyarlı demektir...

Show Tv'nin yeni yayın akışı:
Hafta İçi Her Gün 09.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 11.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 13.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 15.00 Pis Yedili - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 17.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Pazartesi 20.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Salı 20.00 Ustura Kemal - Yeni Bölüm
Her Çarşamba 20.00 Pis Yedili - Yeni Bölüm
Her Perşembe 20.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Cuma 20.00 Emir'in Yolu - Yeni Bölüm
Her Cumartesi 20.00 Doktorlar - Tekrar
Her Pazar 20.00 Suskunlar - Yeni Bölüm
:tongue::tongue:

Show Tv'nin yeni yayın akışı:
Hafta İçi Her Gün 09.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 11.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 13.00 Doktorlar - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 15.00 Pis Yedili - Tekrar
Hafta İçi Her Gün 17.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Pazartesi 20.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Salı 20.00 Ustura Kemal - Yeni Bölüm
Her Çarşamba 20.00 Pis Yedili - Yeni Bölüm
Her Perşembe 20.00 Pis Yedili - Tekrar
Her Cuma 20.00 Emir'in Yolu - Yeni Bölüm
Her Cumartesi 20.00 Doktorlar - Tekrar
Her Pazar 20.00 Suskunlar - Yeni Bölüm
:tongue::tongue:

Sitesinde öyle gözükmüyor, bu senin önerin mi ? :)