Ne ezmesinden bahsediyon sen vedanın vadiyi geçmesi cok zor
- - - Ekleme - - -
Benim aliydi öldü malesef bu bölüm kuzey fena intikam alacak gürcistanda çekildi bu bölüm
bence ezicektir ,zaten başladığında herşeyi görüceğiz..
Ne ezmesinden bahsediyon sen vedanın vadiyi geçmesi cok zor
- - - Ekleme - - -
Benim aliydi öldü malesef bu bölüm kuzey fena intikam alacak gürcistanda çekildi bu bölüm
Ben baktım ama geçen haftanın akışı vardıSitesindeki yayın akışından
o kesin zaten berenin B Sİ 6 ZATEN 2. harfinde direk kvp geçiyoo)
ben çok şipheli değilim 1 yada 2 olmadı en son 3. bölümünde veda kvp geçer ( ki bence ilk bölümüyle geçicktr..) tabi dizinin gidişhatı da önemli belki dizi soğuk gelir halk beğenmeyip sevmez..
Ben baktım ama geçen haftanın akışı vardı
Lale Devri tekrarı gayet güzel gidiyor bu 3. izleyişim yeni sezonu çok başarılı çekmiş adamlar ya çok bağlandım ne zaman tekrarı olsa izliyorum eheh23:30 - 23:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7 , 2) SHOW: 3.36 , 3) FOX: 2.41 , 4) STAR: 2.31 , 5) STV: 1.
ÖBGZK`nin tekrarı Usturayı Usturalayacak gibi
nerde kalitesiz be sen git KREM sürünusturanın 3 reyting alması bile büyük iş bence o kalitesizlikle 1 reytingi tutturması lazım)
aynen dizi osmanlının son dönemini kasvetli bir havayı anlatıyor seyirciye soğuk gelme ihtimali var umarım kaliteli bir dizidir mehmet aslantuğa güveniyorumda rol arkadaşı pek parlak değil bakıp göreceğiz)
destere kardeş seni seviyorum ama lütfen USTURA KEMAL'E kalitesiz deme seni üzmek istemiyorum...
kalite anlayışınıza hayranım ki sorma , beni benden alıyooonerde kalitesiz be sen git KREM sürün
destere Ustura Kemale kalitesiz diyorsun da Krem ondan da beter be aga
ama kalitesiz değil iştekötülemiyorum sadece kalitesiz diyorum ama izleyicilerine büyük saygım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?