dnzmrtozt
Banlı
- Reaksiyon puanı
- 118
- Puanı
- 44
Hafta boyunca 1 fragman ver. Dizi tekrarı asla yapılmasın. 1 fragman verdiğin yetmezmiş gibi 7 gün boyunca herhangi bir şekilde Tv'de döndürme. Her bulduğun yerde Gizli Bahçe PR'ı yap. Sonrada 4 reyting bekle. O da güzel kafaymış. (Kanal yöneticileri için söylüyorum.)Kötü Kan'ım 1.38'e kadar düşerek bitmiş. Bu ekip asla unutulmayacak. Hep dediğim gibi keşke en az hep 4 reyting alsaydı tüm gruplarda. Hep öyle almış olsaydı devam edecekti şu an.
Maç çok çok iyi izlenmiş kötü gitmesine rağmenTürkiye-Karadağ Maçı
TOTAL (1) : 9,90
AB (1) : 14,42
ABC1 (1) : 12,80
Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm
TOTAL (2) : 6,17
AB (2) : 7,53
ABC1 (2) : 7,34
Arka Sokaklar 685. Bölüm
TOTAL (3) : 3,88
AB (16) : 1,57
ABC1 (9) : 2,58
Yalı Çapkını 78. Bölüm
TOTAL (4) : 3,84
AB (7) : 2,73
ABC1 (8) : 2,78
Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm
TOTAL (15) : 2,14
AB (22) : 1,22
ABC1 (16) : 1,97
Kötü Kan 6. Bölüm
TOTAL (17) : 1,86
AB (19) : 1,38
ABC1 (15) : 2,00
BÖ gibi emoji koyman.Yeni bir aksiyon dizimiz olursa sıfırdan hep beraber oluruz 💙
Eksik vardı dur. 💙🧿BÖ gibi emoji koyman.
Halkın dizisini niye küçümsüyon edepsiz yakında kızılcığı da geçer zaten @serhatt un fatik oğlan Fenerbahçe maçında tezahürat yapıcam diye sesi bir taraflarına kaçmış , dublaj yapmışlar dizide, baya tepki var, sonları yakınYÇ Arka Sokaklar'a geçilmiş
Ay gerçekten anlamıştım dublaj olduğunu ama konduramadım. Rezoydu.Halkın dizisini niye küçümsüyon edepsiz yakında kızılcığı da geçer zaten @serhatt un fatik oğlan Fenerbahçe maçında tezahürat yapıcam diye sesi bir taraflarına kaçmış , dublaj yapmışlar dizide, baya tepki var, sonları yakın
Cidden soruyorum her şeyi objektif bir şekilde gördüğün gibi senaryonun eski tadı ve kalitesi kalmadığını görebiliyor musun yoksa senin için hiç sorun yok mu çünkü dizinin bu rezalet haliyle bu reytingleri alması pek sevinilecek bir şey değil de.Maşallah maşallah rabbim utandırmasın milli maça rağmen muhteşem sonuçlar 🧿🧿🧿🧿🧿
Senaryolar yorulur dinlenir, yıpranır canlanır, bozulur düzelir, bu dizi 70 bölümü devirmiş ve hala milli maça rağmen 7+ reyting alıyor, ne yapayım övmeyeyim mi? Hakkını vermeyeyim mi?Cidden soruyorum her şeyi objektif bir şekilde gördüğün gibi senaryonun eski tadı ve kalitesi kalmadığını görebiliyor musun yoksa senin için hiç sorun yok mu çünkü dizinin bu rezalet haliyle bu reytingleri alması pek sevinilecek bir şey değil de.
YÇ Hint halkının dizisi zaar baksana Türkiye'de izleyeni kalmamışHalkın dizisini niye küçümsüyon edepsiz yakında kızılcığı da geçer zaten @serhatt un fatik oğlan Fenerbahçe maçında tezahürat yapıcam diye sesi bir taraflarına kaçmış , dublaj yapmışlar dizide, baya tepki var, sonları yakın
elmadan Çala çala yakında Nursena ile hacı asude böyle kapışır @serhattYÇ Hint halkının dizisi zaar baksana Türkiye'de izleyeni kalmamış
Ne var kız görünmüyor siyah ekran.
enderle kayserili kadın kocalarını kapıştırıyorNe var kız görünmüyor siyah ekran.
Ooo güzel sahnedir.enderle kayserili kadın kocalarını kapıştırıyor
Neyse birkaç yıla hedefin bu savunmayı yapmakmış, hayırlı başarılarOoo güzel sahnedir.
Hayatım ben zaten zenginim ve bununla övünmem asla.Neyse birkaç yıla hedefin bu savunmayı yapmakmış, hayırlı başarılar