11 Aralık 2017 Pazartesi ABD Reytingleri

oraya baktım telif hakları orayıda çarpmış sanırım :) geçen sene bir site bulmuştum hatta @Çiğdem- e önermiştim burdan izle diye şimdi o siteyi kendim bulamıyorum ismi neydi acaba set diye bişey var ordada görüntü yok :)

Ben torrentten indiriyorum da @Çiğdem- dizimag'den izliyorum diyordu, yeni geldi herhalde telif :D Neyse bir bakayım bulursam haber ederim :)
Aaa Dizimag ne güzel yayınlıyordu @destere geç kalmasaymış :A Şimdi baktımda mini final bölümü dışında silmişler ama dizinin yeni bölümlerini yine verirler tamamen engel koymamışlar :A

@destere bir şekilde 8 bölümü izlesin , güncele yetişsin dizi aradan dönünce yeni bölümleri yine Dizimag verir ama ondan sonra yine silerler :A

niye derdin neydide bilerek açmadın :)

@xemrexxx nin dizisidir:) hayatımda böyle bir dizi görmedim varlığından haberim yok :)

bltnpos.jpg
hemen nasıl da bulmuş 😱 @Çiğdem-

zaten @destere olgun erkek seviyor @Yiğitt ve @Ahmed gibi parlakçıl değil mesela downton abbey de de carson amcaya aşıktı kendisi şu oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 58054
carson amca gibisi varmı bizim piyasada adamın oturuşu kalkışı karizma :)

bu ördek suratlı senindi boşuna bana yanaştırma bunu :) neydi bunun ismi abbe miydi öyle bişeydi :)

Hhaha ay aman hepsi birbirine benziyor işte :F
hiç benzerlik varmı ? biri konuşunca insanın dibi düşüyor o kadarki karizmatik carson amcamız :) ikinci resimdeki konuşunca anca ördek sesi çıkarıyor :)

üye oldumda niye yüklemiyorki anlamadım ?

Son düzenleme:
carson amca gibisi varmı bizim piyasada adamın oturuşu kalkışı karizma :)

bu ördek suratlı senindi boşuna bana yanaştırma bunu :) neydi bunun ismi abbe miydi öyle bişeydi :)

hiç benzerlik varmı ? biri konuşunca insanın dibi düşüyor o kadarki karizmatik carson amcamız :) ikinci resimdeki konuşunca anca ördek sesi çıkarıyor :)

üye oldumda niye yüklemiyorki anlamadım ?
http://zamunda.net/bananas?search=the+walking+dead&incldead=&field=name

İndirmek istediğinin yanındaki ok işaretine basınca inmesi lazım :D