11 Aralık 2017 Pazartesi ABD Reytingleri

Yazdiğin cümleden ne anlamı cıkarayım şimdi :X
Baya toparladı stop. Nagan ile Masacre öve öve izliyor (böyle anlarsam forumda Negan denan arkadaş kim)
Negan ile dizi baya toparladı dersen de derim ki; "Neyini toparladı? Adam sadece karizmasıyla boy gösteriyor.Bi b*k yaptiği yok:A"
Bu afişteki dizi hangisi bu arada. Bilen var mı (b) @Çiğdem- @destere

Bu afişteki dizi hangisi bu arada. Bilen var mı (b) @Çiğdem- @destere
cnm bu dizi @xemrexxx in tuhaf dizilerine benziyor kesin o izliyordur :A :A :A @destere
better-late-than-never-ratings-dec-11-17.jpg

Son düzenleme:
Çünkü Cumartesi ve Pazar maçlar dışında önemli bir iş yok elticim...
cumartesiyi sormadım pazarı sordum işin içine cumartesiyide katıp haklı çıkma görümcek :) pazar günü twd yi diziden saymıyormusun :)
bu arada TWD izleyeceğimde hiç bir sitede bulamıyorum bir adres verebilirseniz acayip mutlu olacağım maggie yi görmem lazım,? @MasacRE- @Forumdash @Çiğdem-

@destere bulmuş hemen diziyi bu afiş daha edepli en azından :A :A :A
bltnpos.jpg
anında bulurum ama bu diziyi izlemiyorum :) ben görümcemden şüpheleniyorum yaşlıların dizilerine düşkündür :)

cumartesiyi sormadım pazarı sordum işin içine cumartesiyide katıp haklı çıkma görümcek :) pazar günü twd yi diziden saymıyormusun :)
bu arada TWD izleyeceğimde hiç bir sitede bulamıyorum bir adres verebilirseniz acayip mutlu olacağım maggie yi görmem lazım,? @MasacRE- @Forumdash @Çiğdem-

anında bulurum ama bu diziyi izlemiyorum :) ben görümcemden şüpheleniyorum yaşlıların dizilerine düşkündür :)
Dizimag'de vardı galiba, bir bak oraya :D

oraya baktım telif hakları orayıda çarpmış sanırım :) geçen sene bir site bulmuştum hatta @Çiğdem- e önermiştim burdan izle diye şimdi o siteyi kendim bulamıyorum ismi neydi acaba set diye bişey var ordada görüntü yok :)
Ben torrentten indiriyorum da @Çiğdem- dizimag'den izliyorum diyordu, yeni geldi herhalde telif :D Neyse bir bakayım bulursam haber ederim :)

Tamam seni kıracağıma kafamı kararım açarım. :A

Tamam seni kıracağıma kafamı kararım açarım. :A
harikasın görümce :) birde şu bizim işi halletseydin uzun zamandır süper modül açığı var hanı twitter a firar etmişti birisi onun yerine beni atasan tam olacak :) daha iyiliğin üstündeyken onuda aradan çıkaralım diyorum :)