Ben diziyi izlediğini şuan öğrendim demekki konuya uğramadınBir tekKaplana üzülmüştüm. Ona yorum yaptım mı bilmiyorum.
Ben diziyi izlediğini şuan öğrendim demekki konuya uğramadınBir tekKaplana üzülmüştüm. Ona yorum yaptım mı bilmiyorum.
Bu afişteki dizi hangisi bu arada. Bilen var mıYazdiğin cümleden ne anlamı cıkarayım şimdi
Baya toparladı stop. Nagan ile Masacre öve öve izliyor (böyle anlarsam forumda Negan denan arkadaş kim)
Negan ile dizi baya toparladı dersen de derim ki; "Neyini toparladı? Adam sadece karizmasıyla boy gösteriyor.Bi b*k yaptiği yok"
niye derdin neydide bilerek açmadınUnutmadım. Bilerek açmadım..
@xemrexxx nin dizisidir
Çünkü Cumartesi ve Pazar maçlar dışında önemli bir iş yok elticim...niye derdin neydide bilerek açmadın
@xemrexxx nin dizisidirhayatımda böyle bir dizi görmedim varlığından haberim yok
cumartesiyi sormadım pazarı sordum işin içine cumartesiyide katıp haklı çıkma görümcekÇünkü Cumartesi ve Pazar maçlar dışında önemli bir iş yok elticim...
anında bulurum ama bu diziyi izlemiyorum
Dizimag'de vardı galiba, bir bak orayacumartesiyi sormadım pazarı sordum işin içine cumartesiyide katıp haklı çıkma görümcekpazar günü twd yi diziden saymıyormusun
bu arada TWD izleyeceğimde hiç bir sitede bulamıyorum bir adres verebilirseniz acayip mutlu olacağım maggie yi görmem lazım,? @MasacRE- @Forumdash @Çiğdem-
anında bulurum ama bu diziyi izlemiyorumben görümcemden şüpheleniyorum yaşlıların dizilerine düşkündür
oraya baktım telif hakları orayıda çarpmış sanırımDizimag'de vardı galiba, bir bak oraya
Ben torrentten indiriyorum da @Çiğdem- dizimag'den izliyorum diyordu, yeni geldi herhalde teliforaya baktım telif hakları orayıda çarpmış sanırımgeçen sene bir site bulmuştum hatta @Çiğdem- e önermiştim burdan izle diye şimdi o siteyi kendim bulamıyorum ismi neydi acaba set diye bişey var ordada görüntü yok
şu torrent in adresini versen bari bende ordan indireyim başka çare yokBen torrentten indiriyorum da @Çiğdem- dizimag'den izliyorum diyordu, yeni geldi herhalde telifNeyse bir bakayım bulursam haber ederim
http://zamunda.netşu torrent in adresini versen bari bende ordan indireyim başka çare yok
kat.ph kapanmış sanırım
üye olmakta neyin nesi üye olmadan olmuyormu bu iş
2 dklık iş yaüye olmakta neyin nesi üye olmadan olmuyormu bu iş
ücretli falan değilse bir deneyeyim ne zararı varki2 dklık iş yaSağlam yerdir hem piratebay, kat gibi zırt pırt kapanmaz
Yok ücretsiz merak etmeücretli falan değilse bir deneyeyim ne zararı varki
Tamam seni kıracağıma kafamı kararım açarım.cumartesiyi sormadım pazarı sordum işin içine cumartesiyide katıp haklı çıkma görümcekpazar günü twd yi diziden saymıyormusun
bu arada TWD izleyeceğimde hiç bir sitede bulamıyorum bir adres verebilirseniz acayip mutlu olacağım maggie yi görmem lazım,? @MasacRE- @Forumdash @Çiğdem-
anında bulurum ama bu diziyi izlemiyorumben görümcemden şüpheleniyorum yaşlıların dizilerine düşkündür
harikasın görümceTamam seni kıracağıma kafamı kararım açarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?