Merhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.Dokunma haline iyi böyle
Merhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.Dokunma haline iyi böyle
TOTAL benle bütünleşmiş.sen yanlış anlamışoın zerrin bizim meslek futbol gibidir dedi futbol dünyası değilyd izlerken total yanlarını kapa
rıza babaMerhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.
Rıza baba Çarşamba'ya gelirse Merhamet falan kalmaz ortada.rıza baba
anlıyorum küçükken beşikten düşmüş olabilirsin ama kaç yaşına geldin artık etkisi geçmeliTOTAL benle bütünleşmiş.. Bir parçam olmuş artıkın napcan..
Kanal d aşk'ı harcadı üstelik tutmayacağı ap açık belli bi iş için.. Gold yapım çok madur bu durumda.Merhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.
totalde zirveye oynarRıza baba Çarşamba'ya gelirse Merhamet falan kalmaz ortada.
Haklısın A.Ş.K.'ı ne güzel izliyordum.Kanal d aşk'ı harcadı üstelik tutmayacağı ap açık belli bi iş için.. Gold yapım çok madur bu durumda.
D productions'un acilen çok iyi bi dram koyması şart ekranına yoksa işi zor.
Saklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!
Bencede, perşembeye koyarak harcadı diziyi resmen..Saklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!
Sevdaluk'tan önce gelmeliydi.totalde zirveye oynar
bence de huzur sokağı salı olsa 10 reyting alırSaklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!
çarşamba günü boşluk var diyene o boşluktan menapozlu hürrem düşsün dedim üstüne amin de dedimSevdaluk'tan önce gelmeliydi.Çarşamba günkü boşluğu göremedi maalesef Kanal D.Yansınlar artık.Rıza Baba'nın günü Pazartesi'dir.
Benim İçin Üzülme'de 8'leri görüyor.Saklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!
Vicdan, merhamet vs türü bırakıp sağlam bi dram şart ama yazıcak kimse yok ortada. Bi çoşkun ırmak bar, ondanda haber alınamıyor. Yeni bi projede mi yoksa dinlenşyor mu ? Ne yapıyor acaba?Haklısın A.Ş.K.'ı ne güzel izliyordum.Bence de iyi bir dram şart. Uyarlama Killing'ten falan da bir şey beklemesinler.
Ben bu sene boşluk olduğunu düşünüyorum panpa.çarşamba günü boşluk var diyene o boşluktan menapozlu hürrem düşsün dedim üstüne amin de dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?