Aşk Ekmek Hayaller yükselecektir Pazar Günü izledin mi bilmiyorum ama çok beğendim ben.pazar gününü nettin ?
bende hala devam ediyi kahrolsun netin hızı
Aşk Ekmek Hayaller yükselecektir Pazar Günü izledin mi bilmiyorum ama çok beğendim ben.pazar gününü nettin ?
bende hala devam ediyi kahrolsun netin hızı
ne alaka boşluk var ise variir yok ise yokidirSenin dizin icin o benim dizim bitti.
Deniz muradına erdin?Senin dizin icin o benim dizim bitti.
kaçıncı kez diyorsun bunuAşk Ekmek Hayaller yükselecektir Pazar Günü izledin mi bilmiyorum ama çok beğendim ben.
Kanal D'yi ne yapsak?Show TV'nin Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi'si tamamdır.. Geriye kaldı Pazartesi ve özelikle Perşembe..
Kanal D'nin sadece Cumartesi ve Pazar'ı tamam..Kanal D'yi ne yapsak?
Yıl olmuş 2013 hala Aşk, Ekmek Hayaller yükselecek diyenler var.Aşk Ekmek Hayaller yükselecektir Pazar Günü izledin mi bilmiyorum ama çok beğendim ben.
o even ve pompy nin alanı sen karışmaKanal D'yi ne yapsak?
quote="yakup09, post: 1591532, member: 85220"]Deniz muradına erdin?fikirlerinş alalım ?
Cuma Yalan Dünya'yı beğenmiyor musun yoksa?Kanal D'nin sadece Cumartesi ve Pazar'ı tamam..
xemrexxx' Alıntı:ne alaka boşluk var ise variir yok ise yokidirneyse uzatmayalım boşluk var diyenin kafasına o boşluktan menapozlu hürrem düşsün inşallah (amin) hadi uzatın da göreyim
Show TV'nin Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi'si tamamdır.. Geriye kaldı Pazartesi ve özelikle Perşembe..
Kanal D'yi ne yapsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?