maçın kitlesiyle biü kitlesinin alakası yok biü kitlesi öbgzk ye kayıyo maç bitince ben biü izlemedim değiştirdim biü izleyenlerle maç kitlesi zır vadi olsa mesela aynı kitle o 12 yi 22 yapardı ama biü zıt kitle öbgzk ye kaymış oluyoBiu baslamadan 5 dk once atv'de 12 reyting var, ve bu durum dezavantaj oylemi 😀d tekrar mantigina saglik
ah maç olmayaydı BİÜ Ezerdide geçen haftaki gibimaçın kitlesiyle biü kitlesinin alakası yok biü kitlesi öbgzk ye kayıyo maç bitince ben biü izlemedim değiştirdim biü izleyenlerle maç kitlesi zır vadi olsa mesela aynı kitle o 12 yi 22 yapardı ama biü zıt kitle öbgzk ye kaymış oluyo
maçın kitlesiyle biü kitlesinin alakası yok biü kitlesi öbgzk ye kayıyo maç bitince ben biü izlemedim değiştirdim biü izleyenlerle maç kitlesi zır vadi olsa mesela aynı kitle o 12 yi 22 yapardı ama biü zıt kitle öbgzk ye kaymış oluyo
zaten öbgzk biü bi maç olduğunda geçiyo maç olmayınca eziyo kitle farklı izleyicisini kaptırıyo bu açık
21:15 - 21:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.53 , 2) ATV: 7.69 , 3) TRT1: 5.62 , 4) STV: 3.51 , 5) STAR: 2.64
KVP nin Fragmanı süperdi :U
hehe öle öleKayip sehir oyle bi bolumle geliyo ki kvp bittii
biü kaliteli öbgzk nin 5 gömlek üstü dizi ama bana göre değil
çok dram yüklübiü kaliteli öbgzk nin 5 gömlek üstü dizi ama bana göre değil