11 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

yemişim reytingi elendikten sonra isterse 30 reyting alsın ne değişir

ÖBGZ AB grubunda 7.62 ratingle 2. sırada! Dizi Totalde 8.37 ratingle lider!

- - - Ekleme - - -

yemişim reytingi elendikten sonra isterse 30 reyting alsın ne değişir

Uzulme bu kadar, hafta sonunu dusunup tesellli bul :d kurgula biraz hafta sonunu hayellerinde. Bak o zaman 30 reytinglik sevinc yasarsin. :d

Adam Asmaca ortalıklarda yok. Keşke Show bütün günlerini bu yarışmaya emanet etmeden önce bi nabız yoklasaydı bakalım tutuyor mu?

Bilgi için teşekkürler beyaz ama başlangıç 6yla ise pek ii başlıyamamış demektir

Kanallardan rica ediyorum lütfen salı gününe doğru düzgün bir şey koyun!! Resmen tv dünyası salı boş...

salı harbiden çok boş ya ne izliceğimi şaşırdık gerçi bu saatten sonra bişey izleyecek halde kalmadı

salı harbiden çok boş ya ne izliceğimi şaşırdık gerçi bu saatten sonra bişey izleyecek halde kalmadı

Ne oldu gecen hafta butun sulale acmis biu'yi izliyoruz diyodun. Hayirdir 1 bolum izledim, biktinmi ? 😀d:d

- - - Ekleme - - -

Vovvhh sonerle& bahar burun buruna.. :)

Salı günleri izleyecek bi şey bulamıyorum seksenleri de haftalardır izlemedim ara verdiğim diziyi izlemeyi sevmiyorum :D En güzeli netten geniş aile izlemek :D

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.22 , 2) ATV: 6.56 , 3) TRT1: 5.24 , 4) STV: 3.33 , 5) SHOW: 2.43

21:00 - 21:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 8.22 , 2) ATV:
6.56 , 3) TRT1: 5.24 , 4)
STV: 3.33 , 5) SHOW: 2.43