11 Ağustos 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Maç en çok 18.81 almış yarın 15-16 garanti

- - - Ekleme - - -

sürgünüm post: 1410944' Alıntı:
bayram dönüşü millet yolda izde olmasına rağmen maç yüksek oranlar almış
15 reyting almaz diyen arkadaşlar ses versin
birde atv benim sesimi duymuş maçta sürekli kaçak dizisini gösterdi
kim dedi :F

çocuklarduymasın post: 1411033' Alıntı:
Maç en çok 18.81 almış yarın 15-16 garanti

- - - Ekleme - - -

kim dedi :F
sen dedin(Reytinglerde 1.olur.9 reyting bekliyorum 15 Temmuz 2013 16:18 )

- - - Ekleme - - -

emreemreu:11-12 arası bir şeyler alır.

süper kupa maçı her iki grupta 15 reyting ve 5359 share vay be :)[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]GALATASARAY-FENERBAHÇE TFF SÜPER KUPA 2013[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]15.06[/TD]
[TD]53.35[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]GALATASARAY-FENERBAHÇE TFF SÜPER KUPA 2013[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]15.08[/TD]
[TD]59.94[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Share'lerde çok fena artma var :X Geçen sene Eylül-Ekim'lerde 15 reyting alan 35 share filandı:X

Maç iki grupta da coşmuş ve ilk 3'ü kapatmış. Galatasaray'ıma tekrar tebrikler buradan. :) Ab grubunda normalde daha fazla alması lazım ancak ab grubunda tatil yapanlar olduğu için totalle ab arasındaki fark çok olmamış.

Dün akşam biraz Yalan Dünya'yı izledim...Vasfiye'nin gelişi ve Açılay'ın sahneleri güzeldi..:D

Birazda Mavi Boncuk'u izledim...:)O kadroda izlenirdi hani...:)

Maç gerçekten harika oranlar almış...Beklediğimin kat kat üstünde gelmiş oranlar...:)

Son düzenleme:
bu maç kışın ocak ayında falan olsa 15 değil 25 alır en az bu yaz sıcağına rağmen müthiş bir reyting

- - - Ekleme - - -

yav arkadaş ben sizi anlamıyorum beklediğiniz 5-6 reyting mi hey Allah ım :D gs ile fb süper kupa maçı yapıyo bu reytingler çok az şaşırmış gibi yorumlar güldürüyo beni :D

Mac napmis oyle

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

oooooo maç malı götürmüş...hemde malın babasını götürmüş...vadi reklamı da güzeldi...kışın olsa büyük reytingler alırdı emme....almadı alamadı vede alamayordu..:5: ayrıcana fenerimin oyunu da başlıca bi hezimet..bu oyunla bu skorla kurtulduğu iyi oldu fenerimin...:ok:

Maç harika gitmiş özellikle abde 60 share uzatmalar bölünse totalde 65 abde 70 share alırdı heralde