11 Ağustos 2013 Pazar Reyting Sonuçları

beyler abartmayın adamlar tabi tanıtım yapacak çok normal bence az bile yaptılar hiç rahatsız edici bişey yoktu paso yeni dizileri tanıttılar eskileri çok nadir :D
Rahatsız olmadın mı? 😱

- - - Ekleme - - -

Hakikatten maç Star TV'de izlenir bi kez daha anladım....

Rahatsız olmadın mı? 😱

- - - Ekleme - - -

Hakikatten maç Star TV'de izlenir bi kez daha anladım....

bırak aga ya süper kupa finali izliyoruz kanal mı tartışacaz atv hd mükemmeldi süperdi :wink: :d hd bi başka :D
çıldırın çıldırın çalıyo kayseride kral cimbom :D

- - - Ekleme - - -

türkiye kupası ve süper kupa atv de avrupa maçları starda izlenir

Tabii ki yeni dizileri tanıtacaklar çok normal bir hareket bence.. Yüksek reytinglere kavuşmuşken :)

Kimse beni anlamıyor tabii ki tanıtakacakta paso dakika başı tanıtmak ne ben onu anlamadım.

Fks14 post: 1410686' Alıntı:
Tabii ki yeni dizileri tanıtacaklar çok normal bir hareket bence.. Yüksek reytinglere kavuşmuşken :)

aynen bunu yapmasalardı anormal olurdu yüksek reytingli dizilerde de sık sık yapılır geçen sene vadi zamanı huzur sokağı fragmanı izlemekten bıkmıştık altta da sürekli tatar ramazan reklamı vardı yani bu normaldir

Star reklam veremiyo veriyosada uefanın izniyle oda kendi turnuva sponsor reklamları yoksa Starda reklamı basar

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 10.16
2) FOX: 3.22
3) SMNYL TV: 1.73
4) STAR: 1.27
5) KANALD: 1.26

Tamam.

GS şampiyon olmasaydı yorumlarım daha ağır olurdu.

:oley: GS :oley:

bırak kanal fanatikliğini be agam biz burda şampiyon olmuşuz sen hala kanal kıyaslıyosun.
sezon öncesi olduğu için adamlar dizilerini tanıtıyolar sezon içi türkiye kupasında olmuyo böyle bişey zaten ki rahatsız edici bişey yoktu

- - - Ekleme - - -

Bu reyting Yüksek Giriş'in mi? :D

yok ya ne yüksek girişi maç sonu reytingleri :D

obaaaa atv tanıtımı süper olmuş

karadayı-vadi hs falan vadinin sırası süperdi özledik be başlasın artık :D

takas post: 1410719' Alıntı:
bırak kanal fanatikliğini be agam biz burda şampiyon olmuşuz sen hala kanal kıyaslıyosun.
sezon öncesi olduğu için adamlar dizilerini tanıtıyolar sezon içi türkiye kupasında olmuyo böyle bişey zaten ki rahatsız edici bişey yoktu
Kanal fanatikliği ile ne ilgisi var ben onu anlamadım her eleştirmemde bunu söylemenize gıcık oluyorum tamam daha hiç bir kanalı eleştirmem.​

Eski diziler için atv dizilerin eski bölümlerinden oluşan yine aynı işikli yazıyla tanıtım fragmanı yapmişlar:X Karaday'ım çok kötü durmuyordu :X Huzur Sokaği'da kötü değildi:F

- - - Ekleme - - -

Bu reyting Yüksek Giriş'in mi? :D
Keşke:( Yorum ve kupa kaldırş töreninin.

vadinin olduğu kısım çok iyi olmuş keşke daha uzun olsa :D

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1410726' Alıntı:
Kanal fanatikliği ile ne ilgisi var ben onu anlamadım her eleştirmemde bunu söylemenize gıcık oluyorum tamam daha hiç bir kanalı eleştirmem.​

yav aga biz şampiyon olmuşuz feneri yenip kupayı almışız sen star atv falan filan diyon starda olsa da aynısı belki de fazlası olurdu tanıtımların çünkü sezon öncesi bu sezon arası değil

Rating Kurdu ‏@RatingKurdu<small class="time" style="font-size: 12px color: rgb(187 187 187) position: relative float: right margin-top: 1px">7 dk</small>
Türk spor tarihinin en cok rating alan maci Galatasaray-Juventus macidir... 42 ratingle tüm zamanlarin rekorudur...

takas post: 1410746' Alıntı:
vadinin olduğu kısım çok iyi olmuş keşke daha uzun olsa :D

- - - Ekleme - - -

yav aga biz şampiyon olmuşuz feneri yenip kupayı almışız sen star atv falan filan diyon starda olsa da aynısı belki de fazlası olurdu tanıtımların çünkü sezon öncesi bu sezon arası değil
Tebriği spor konusunda ettim reyting konusunda da yayıncıyı eleştirdim her şeyin yeri ayrı sonuçta neyse agam uzatmayalım.