11-24 Eylül 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

MS'yi Efsane yapan üyeleridir ama benim yarışmamı Efsane yapan benim
Fark bu

19. bölümden sonra forum çöktüğü için biraz düşmüş yoksa daha yüksek çıkabilirdi. 20'de de diğer bölümlere göre daha az üye yorum yazınca sonuç ortada.
2.sezona iyi hazırlanmalı
neyse çok gevezelik ettik yarın erken kalkacağım şimdi de Friends izlemem lazım son 10 bölüm

20 de görürüz inş ama başarıyıda başarısızlığıda yarışmayla yarışanlara atıcam direk kendimi dışarıda tuttuğum için rahat sunum yapacam

20 de görürüz inş ama başarıyıda başarısızlığıda yarışmayla yarışanlara atıcam direk kendimi dışarıda tuttuğum için rahat sunum yapacam

Başvuru konusu bile sistem rekoru kırdıysa 1. haftanın 25'e kadar yolu var.

Bu hafta bilerek uğraşmadım giderayak @denizz19'a askerlik hediyesi vermek istedim bütün şer ittifakı hemen bayram etmişler ancak yine antenlerinizle kaldınız, gönüllü ikincilik yaptım.
@Aserat @XanTier

@Çiğdem- tebrikler.

Sus yılan. .ss

Zaten ben yokum TVen'i benim yokluğumda @Ahmed ve @Çiğdem- yönetecekler geçici genel yayın yönetmeni ikisi olacak, ciddiyim bu arada arkadaşlar. Size emanet rekortmen kanalım.
Sen geldiğinde kanal yerlerde olacak, onlar altından kalkamazlar. Ki Çiğdem eTV'ye program yaparken TVen'i yönetecek ha?

Sen geldiğinde kanal yerlerde olacak, onlar altından kalkamazlar. Ki Çiğdem eTV'ye program yaparken TVen'i yönetecek ha?
İkisi de gayet altından kalkar kıskanç asıl sana versem batırırdın.
Çiğdem dizi yapacak, Ahmed program yapıyor fazladan birkaç içerik üretirler.

İkisi de gayet altından kalkar kıskanç asıl sana versem batırırdın.
Çiğdem dizi yapacak, Ahmed program yapıyor fazladan birkaç içerik üretirler.
Geldiğinde eTV'nin 5 reyting altında bulacağını garanti ederim

Sus yılan. .ss

Zaten ben yokum TVen'i benim yokluğumda @Ahmed ve @Çiğdem- yönetecekler geçici genel yayın yönetmeni ikisi olacak, ciddiyim bu arada arkadaşlar. Size emanet rekortmen kanalım.
kanalına destek vermeye devam ederim tabikide cnm gözün arkada kalmasın