11-24 Eylül 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Sen önce bir bölüm yayınla da gerisini düşünürüz. Salı akşamı yeni bölümü görmek istiyorum. :A

Bundan sonra zirvenin adı belli. :Z

Yarışmamıza güveniyoruz ama MS de bir forum efsanesi biliyorsun. :A
MS'yi Efsane yapan üyeleridir ama benim yarışmamı Efsane yapan benim :A Fark bu :A

19. bölümden sonra forum çöktüğü için biraz düşmüş yoksa daha yüksek çıkabilirdi. 20'de de diğer bölümlere göre daha az üye yorum yazınca sonuç ortada. :A
2.sezona iyi hazırlanmalı :A neyse çok gevezelik ettik yarın erken kalkacağım şimdi de Friends izlemem lazım son 10 bölüm :(

Sen önce bir bölüm yayınla da gerisini düşünürüz. Salı akşamı yeni bölümü görmek istiyorum. :A

Bundan sonra zirvenin adı belli. :Z

Yarışmamıza güveniyoruz ama MS de bir forum efsanesi biliyorsun. :A
20 de görürüz inş ama başarıyıda başarısızlığıda yarışmayla yarışanlara atıcam direk kendimi dışarıda tuttuğum için rahat sunum yapacam :A :A :A

Sus yılan. .ss

Zaten ben yokum TVen'i benim yokluğumda @Ahmed ve @Çiğdem- yönetecekler geçici genel yayın yönetmeni ikisi olacak, ciddiyim bu arada arkadaşlar. Size emanet rekortmen kanalım. :bhr:
Sen geldiğinde kanal yerlerde olacak, onlar altından kalkamazlar. Ki Çiğdem eTV'ye program yaparken TVen'i yönetecek ha? :A:A

Sen geldiğinde kanal yerlerde olacak, onlar altından kalkamazlar. Ki Çiğdem eTV'ye program yaparken TVen'i yönetecek ha? :A:A
İkisi de gayet altından kalkar kıskanç asıl sana versem batırırdın. :A Çiğdem dizi yapacak, Ahmed program yapıyor fazladan birkaç içerik üretirler. :A

Sus yılan. .ss

Zaten ben yokum TVen'i benim yokluğumda @Ahmed ve @Çiğdem- yönetecekler geçici genel yayın yönetmeni ikisi olacak, ciddiyim bu arada arkadaşlar. Size emanet rekortmen kanalım. :bhr:
kanalına destek vermeye devam ederim tabikide cnm gözün arkada kalmasın :Z:Z:Z