Çiğdem bizim kanalın %10 ortağı bir kere komple senin diye bir şey olamaz.Destek değil artık komple senle Ahmet'İn kanal. .ss
Çiğdem bizim kanalın %10 ortağı bir kere komple senin diye bir şey olamaz.Destek değil artık komple senle Ahmet'İn kanal. .ss
sahip çıkarız tabikide ama sende bir an önce dön bu devirde ablaya bile güven olmaz dönüpte kendi evine,şirketine alınmamakta var @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt @AseratDestek değil artık komple senle Ahmet'İn kanal. .ss
Gözlemci dalgınlıktan yanlış konuya girdi @MayısKralı yarışmanın bitirdim diyede bakmıyor derslerden fazla uğraşamıyorum İrem dericinin hastahane olayından sonra @Çiğdem-sahip çıkarız tabikide ama sende bir an önce dön bu devirde ablaya bile güven olmaz dönüpte kendi evine,şirketine alınmamakta var @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat
@Ahmed
derslerini hallet devam edersin cnmGö
Gözlemci dalgınlıktan yanlış konuya girdi @MayısKralı yarışmanın bitirdim diyede bakmıyor derslerden fazla uğraşamıyorum İrem dericinin hastahane olayından sonra @Çiğdem-
Bende benden başka dizi yok işte @Çiğdem- @emree-29 saat 16 da yayınladığı dizinin reytingini beğenmedi 2 reyting aldı yinede iyi saat 16 için özellikle kurtlar vadisi uyarlaması o saatte olup o reytingi almasında bişey @Harunnn60 @sokak sanati o şakayı yapıp benim dizi günümde çatıştırdıyla o organ konusu yeniden başlıyor @Çiğdem- bu Beşiktaş ve Fenerbahçe maçıyla ilgili olaya bağlanıcakderslerini hallet devam edersin cnm
sen halledersin cnm kemik kitlen varBende benden başka dizi yok işte @Çiğdem- @emree-29 saat 16 da yayınladığı dizinin reytingini beğenmedi 2 reyting aldı yinede iyi saat 16 için özellikle kurtlar vadisi uyarlaması o saatte olup o reytingi almasında bişey @Harunnn60 @sokak sanati o şakayı yapıp benim dizi günümde çatıştırdıyla o organ konusu yeniden başlıyor @Çiğdem- bu Beşiktaş ve Fenerbahçe maçıyla ilgili olaya bağlanıcak
senin şu yayından kalkan yarışmana ne olduBu kadar beklememin sebebi anlaşılmıştır sanırım Diğer 3 kanalı pistten alalım ilk 5'e ambargo koymaya geliyoruz