- Reaksiyon puanı
- 37,743
- Puanı
- 1,061
aynı hafta yayınlanmayan dizileri karşılaştımak vışhhh öbgz de 27 aldı diyim bari![]()
Ilk 10'un pek degisecegini sanmiyorum
aynı hafta yayınlanmayan dizileri karşılaştımak vışhhh öbgz de 27 aldı diyim bari![]()
İntikam kandil nedeniyle düştü. Gelecek hafta 7`yi geçer yine. Hatta 8 bile alabilir. Abartmayalım.
Mesajımı kayıt edin gelecek hafta gösterirsiniz.![]()
XanTier formatina demek istedin sanirimBen böyle iyiyim
Pazartesi zamanim yok zaten pek..
Eline sağlık Ömer yine iyi bir çalışma olmuş ben de takas agamin formatına geçtim pazartesiden Pazar'a.
Ilk 10'un pek degisecegini sanmiyorum![]()
6 küsür alır bence kandil bizi vurdu hemde baya vurdu
şt ve lale devri var iki dizinin reytingi listeyi değiştirebilir özellikle 5.5 reytingin ilk 10 a girdiğ ihaftada![]()
Ben simdiye kadar listeleri hep C.Tesi - Cuma yaptim birsey diyen olmadibugün iyi alanlar gelecek hafta yüksekte olur muhtemelen 😉
camiye gidenelr erkekse kandil programalrını izleyenler de kadınlar birileri bilerek bunu inkar etmeye çalışıyor galibaHerkes vurdu takas. Abartmayalım.
İntikam`ın normal total reytingi 7+ sen de biliyorsun.
"intikam" cidden çok düştü. Dizi daha iyi bir sonuç hak ediyor. FOX dışında sadece Kanal D'deki İntikam'a bakıyorum. Gerçi bakıyordum çünkü 2 haftadır bıraktım izlemeyi :biggrin:
Sezon finalini izlersin artık Haluk, sürprizlerle dolu olacak çünkü![]()
İntikam Total'de ne olmuş öyle![]()
Kandil olduğu için düştü, bu apaçık net![]()
Karagül önümüzdeki haftalarda daha da yükselir mi sence Haluk?
Ben yükseleceğini düşünüyorum Total'de 7 ve üstü reytinge çıkar, AB'de 6,50'ye çıkar bence..
Ben yükseleceğini düşünüyorum Total'de 7 ve üstü reytinge çıkar, AB'de 6,50'ye çıkar bence..
Eee foxla aran nasıl.Banın açılmıs bu arada sevindim