11 - 17 Mayıs 2013 Haftalık Reytingler Belli Oldu

zaten kaç tane dizi kaldı şefkat tepe avr bi ilk 10 a girecek başka da yok :D

İntikam kandil nedeniyle düştü. Gelecek hafta 7`yi geçer yine. Hatta 8 bile alabilir. Abartmayalım.

Mesajımı kayıt edin gelecek hafta gösterirsiniz. :D

"intikam" cidden çok düştü. Dizi daha iyi bir sonuç hak ediyor. FOX dışında sadece Kanal D'deki İntikam'a bakıyorum. Gerçi bakıyordum çünkü 2 haftadır bıraktım izlemeyi :biggrin:

Ben simdiye kadar listeleri hep C.Tesi - Cuma yaptim birsey diyen olmadi :) bugün iyi alanlar gelecek hafta yüksekte olur muhtemelen 😉

zaten listene biş idemedim :) aynı hafta yayınlanmayanalrı karşılaştıranlara laf ettim :)

- - - Ekleme - - -

Herkes vurdu takas. Abartmayalım.

İntikam`ın normal total reytingi 7+ sen de biliyorsun.
camiye gidenelr erkekse kandil programalrını izleyenler de kadınlar birileri bilerek bunu inkar etmeye çalışıyor galiba :) kandil programalrı 10.52 reyting almış totalde toplam yani neredeyse 8 milyon camiye giden sayısı belli bile değil 😉

İntikam, kandil yüzünden düştü diyebiliriz. Haftaya artacak şüphesiz :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
"intikam" cidden çok düştü. Dizi daha iyi bir sonuç hak ediyor. FOX dışında sadece Kanal D'deki İntikam'a bakıyorum. Gerçi bakıyordum çünkü 2 haftadır bıraktım izlemeyi :biggrin:

Sezon finalini izlersin artık Haluk, sürprizlerle dolu olacak çünkü :)

Sezon finalini izlersin artık Haluk, sürprizlerle dolu olacak çünkü :)

Zaten Kanal D dizilerine sezon finali'nden sezon finaline bakıyorum ancak. O da sırf Kanal D'ye saygımdan ve sevdiğim için kanalı. İntikam'ın ve Arka Sokaklar'ın sezon finaline bakacağım :)