Aslında çoğuna göre kötü değildi 50binlerdeydim puan tam aklımda değil ama zaten sıralama önemli.Kaç almıştın?artık ne zaman işime gelirse öyle çalışıcam ama yarın tam 1 hafta kalmış oluyor mecbur çalışmam lzm
Aslında çoğuna göre kötü değildi 50binlerdeydim puan tam aklımda değil ama zaten sıralama önemli.Kaç almıştın?artık ne zaman işime gelirse öyle çalışıcam ama yarın tam 1 hafta kalmış oluyor mecbur çalışmam lzm
Ne kadar çalıştın?Aslında çoğuna göre kötü değildi 50binlerdeydim puan tam aklımda değil ama zaten sıralama önemli.
Yazdan başladım ama ocaka kadar savruktum. Kasım'da düzene girerken pandemiden kapanınca okul kurs salmıştım o kötü oldu bayağı ama bu sens matematik çok zor sorulduğunu düşünüyorum ben de onda kötü yapınca düştüm aslında.Ne kadar çalıştın?
#matematikdersikaldırılsınnnnnnnnnnnYazdan başladım ama ocaka kadar savruktum. Kasım'da düzene girerken pandemiden kapanınca okul kurs salmıştım o kötü oldu bayağı ama bu sens matematik çok zor sorulduğunu düşünüyorum ben de onda kötü yapınca düştüm aslında.
Okul kursları 8 ve 12lere açıktı ama ara ara kapandı.#matematikdersikaldırılsınnnnnnnnnnn
Kurs var mıydı pandemi zamanında?
Ben full kapalı sanıyordum olabilir dediğin gibiOkul kursları 8 ve 12lere açıktı ama ara ara kapandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?