11-17 Ekim 2021 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

1 @Emre Ozansoy20883
2 @Aserat8480
3 @Dosi3380
4 @Özgür3177
5 @slhttnmtl2849
6 @Tolstoyevski2506
7 @Araf1686
8 @mesmeso843
9 @serhatt646
10 @Sherlock605
11 @emreemreu600
12 @The_Erinch596
13 @Mircan Saye429
14 @tolgab405
15 @pompy384
16 @Gerekli24340
17 @kerem288
18 @cookies265
19 @Yiğitt95
20 @EmreCan62
21 @Canol21

Ben duraksadım zaten bir ay önce 750 mesaj yazıyordum :A
Boş ver zaten, benim de durulmam lazım. Sonuçta @bazinga maaş bağlamıyor, öyle büyük efor sarf etmeye gerek yok. :A Memur gibi çalışmaya gerek yok ve bu gidişle yine bırakacağım gibi, memura bağlamaya başladım iyice forum olayını. :A

Liseden yeni mezun:

Lise okuyan:

Me: Gidin ders çalışın, ne işiniz var forum köşelerinde? İyi bir üniversiteyi forum kazandırmayacak. :A
Rabbim neyi nasip ederse :F :F vallahi çalışmak içimden gelmiyor ne yapayım yarın çalışmaya gidiyorum beni artık aktif göremeyeceksiniz :A Değerimi bilin bence :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Daha var ama çok önceden çalışmak mı doğru olur, bunu @Gerekli24 abinden öğren. :A
Kaçıncı sınıf olduğuna göre değişir. Eğer temeli kötü değilse üniversite sınavına bence düzenli 11 yaz ayında başlaması yeterli olur. Tabiki temel hedefe göre bu kıstaslar değişir. @EmreCan

• Beğendim
Reactions: Araf
Kaçıncı sınıf olduğuna göre değişir. Eğer temeli kötü değilse üniversite sınavına bence düzenli 11 yaz ayında başlaması yeterli olur. Tabiki temel hedefe göre bu kıstaslar değişir. @EmreCan
Mat temelim çöp kimya fizik biraz üzerinde dursam düzelir aslında :A
------

Daha var ama çok önceden çalışmak mı doğru olur, bunu @Gerekli24 abinden öğren. :A
Önceden çalışmak doğru olur + normal sınavlar da var @Gerekli24 sen ne diyorsun başka :A

Mat temelim çöp kimya fizik biraz üzerinde dursam düzelir aslında :A
------

Önceden çalışmak doğru olur + normal sınavlar da var @Gerekli24 sen ne diyorsun başka :A
Sınavlara ben genelde son bir hafta kala çalışıyorum gün gün okul zamanı hayatta yapamazdım :A Ama son güne kesinlikle bırakma bence :A

Temel olmadan olmaz genel üniversite sınavına çalışmadan önce temel eksiğini düzeltirsen iyi olur. Benim matım kötü değildi normalde ama bu sene mat yüzünden mezuna kaldım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and EmreCan
Sınavlara ben genelde son bir hafta kala çalışıyorum gün gün okul zamanı hayatta yapamazdım :A Ama son güne kesinlikle bırakma bence :A

Temel olmadan olmaz genel üniversite sınavına çalışmadan önce temel eksiğini düzeltirsen iyi olur. Benim matım kötü değildi normalde ama bu sene mat yüzünden mezuna kaldım :A
1 hafta kaldı yarın çalışıcam işte daha iyisi de var aslında son gün çalışmak :A :A

1 hafta kaldı yarın çalışıcam işte daha iyisi de var aslında son gün çalışmak :A :A
Ben özellikle 9un başında son gün çalışarak iyi not alıp güvenmistim kendime. Seneye de konular az olunca halledeyim diye sona bıraktım ve hayatımın en kötü iki notunu aldım o sınav haftasında. Son gün çalışmak her türlü tehlikelidir. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Ben özellikle 9un başında son gün çalışarak iyi not alıp güvenmistim kendime. Seneye de konular az olunca halledeyim diye sona bıraktım ve hayatımın en kötü iki notunu aldım o sınav haftasında. Son gün çalışmak her türlü tehlikelidir. :A
Sınava son gün çalışmak daha zevkli :A Üni sınavına girmiştin değil mi?

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24