Aslında çoğuna göre kötü değildi 50binlerdeydim puan tam aklımda değil ama zaten sıralama önemli.Kaç almıştın?artık ne zaman işime gelirse öyle çalışıcam ama yarın tam 1 hafta kalmış oluyor mecbur çalışmam lzm
![]()
Aslında çoğuna göre kötü değildi 50binlerdeydim puan tam aklımda değil ama zaten sıralama önemli.Kaç almıştın?artık ne zaman işime gelirse öyle çalışıcam ama yarın tam 1 hafta kalmış oluyor mecbur çalışmam lzm
![]()
Ne kadar çalıştın?Aslında çoğuna göre kötü değildi 50binlerdeydim puan tam aklımda değil ama zaten sıralama önemli.
Yazdan başladım ama ocaka kadar savruktum. Kasım'da düzene girerken pandemiden kapanınca okul kurs salmıştım o kötü oldu bayağı ama bu sens matematik çok zor sorulduğunu düşünüyorum ben de onda kötü yapınca düştüm aslında.Ne kadar çalıştın?![]()
#matematikdersikaldırılsınnnnnnnnnnnYazdan başladım ama ocaka kadar savruktum. Kasım'da düzene girerken pandemiden kapanınca okul kurs salmıştım o kötü oldu bayağı ama bu sens matematik çok zor sorulduğunu düşünüyorum ben de onda kötü yapınca düştüm aslında.
Okul kursları 8 ve 12lere açıktı ama ara ara kapandı.#matematikdersikaldırılsınnnnnnnnnnn
Kurs var mıydı pandemi zamanında?
Ben full kapalı sanıyordum olabilir dediğin gibiOkul kursları 8 ve 12lere açıktı ama ara ara kapandı.